ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Cel mai mare dintre păcate…

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Cel mai mare dintre păcate este să fii botezat în credința creștină, să te declari creștin, dar când cei de lângă tine analizează vorbirea și comportamentul tău să vadă în tine un om de nimic, prea departe de Cristosul de la care porți numele de creștin.

Cel mai mare dintre păcate este să ai Biblia în casă și să trăiești după instinctele mizerabile ale firii, să ai cele mai sfinte principii de viață chiar acolo pe etajeră, iar tu să trăiești după șoaptele Satanei.

Cel mai mare dintre păcate este să ai sfinți cu duiumul în jurul tău, să ții toate sărbătorile sfinților, a Sfântului Ilie, a lui Ioan Botezătorul, a Mariei, să-l ai pe Arsenie Boca peste tot, iar tu să trăiești fix pe dos. Cu crucea la gât, dar cu mizerie în suflet.

Cel mai mare dintre păcate este să ai o catedrală mai mare decât toate Bisericile din Europa, să fie numită și Catedrala Mântuirii Neamului, iar tu să alergi nu după Mântuire, ci după plăceri, destrăbălări, vicii, ură, divorțuri, avorturi, videochat, prostituție, egoism și neiertare. Fiecare turlă și poartă, fiecare slujbă, fiecare deschidere de Biblie îi va judeca atât pe preoții cât și pe enoriașii care nu se întorc la Dumnezeu și să se lase de păcate.

Am expus același păcat în mai multe forme, este păcatul împietririi inimii față de credință în Cristos, este păcatul ignorării învățăturii lui Cristos. Este păcatul ignorării dovezilor că El e Dumnezeu.

Isus Cristos Le-a spus cetăților Betsaido, Horazin și Capernaum că dacă s-ar fi făcut în Tir, Sidon, Sodoma și Gomora minunile care s-au făcut în ele de mult s-ar fi pocăit în sac și cenușă. Așadar, mai grav decât desfrânații aceștia sexuali care fac toate scârboșeniile din lume vor fi judecați cei care au văzut semne și minuni, care au auzit slujbe la Biserică, care au botezat și cununat, care au luat lumină în noaptea de înviere, dar care au continuat să trăiască precum demonii. Aceștia vor primi cea mai grea osândă în ziua judecății. Întoarce-te la Dumnezeu ca să nu ai parte de această judecată grea!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Cel mai mare dintre păcate….

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25694 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: