Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Puneti-va problemele in mainile lui Dumnezeu

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Isus a spus: „Cine nu-şi ia crucea lui şi nu vine după Mine nu este vrednic de Mine” (Matei 10:38). Și, de asemenea, „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze” (Matei 16:24). De asemenea, Pavel a spus: „În ce mă priveşte, departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este răstignită faţă de mine, şi eu faţă de lume!” (Galateni 6:14).

Mulți credincioși se luptă mult și din greu să fie ascultători de Domnul, străduindu-se cu seriozitate să trăiască o viață sfântă și să fie curați. Ei pot ajunge într-un loc de nimic – acel loc în care nimeni de pe acest pământ nu l-ar putea ajuta – și ei știu că dacă nu va veni Domnul să îi schimbe, nu va exista altă ieșire.

Este bine să înțelegem că Isus Însuși era Dumnezeu întrupat, dar, cu toate acestea, avea nevoie de îndrumarea Tatălui: „Isus a luat din nou cuvântul şi le-a zis: Adevărat, adevărat vă spun că Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decât ce vede pe Tatăl făcând; şi tot ce face Tatăl face şi Fiul întocmai. Căci Tatăl iubeşte pe Fiul şi-I arată tot ce face; … Eu nu pot face nimic de la Mine însumi”  (Ioan 5: 19-20, 30).

Dacă Isus avea nevoie de ajutor și de îndrumare la fiecare pas, cu cât mai mult noi suntem neajutorați fără aceeași iubire și călăuzire a Tatălui? Isus a spus că Tatăl nostru ne-a iubit și, prin urmare, ne-a arătat „toate lucrurile pe care, El Însuși le face”. Dacă suntem în Hristos și Tatăl Său este Tatăl nostru, atunci suntem și noi iubiți în mod. În vremuri când avem sentimentul că suntem abandonați, devenim în totalitate dependenți de El

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23478 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: