ULTIMELE STIRI

Ce fel de roada aduci?

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Cand rataceam departe de fata lui Dumnezeu, umblam calauziti de firea noastra pamanteasca. Incercam sa ne  satisfacem  toate poftele. Rom.6: 20-22 ,, Caci atunci cand erati robi ai pacatului, erati slobozi fata de neprihanire. Si ce roade aduceati atunci? Roade de care acum va este rusine: pentru ca sfarsitul acestor lucruri este moartea. Dar acum, odata ce ati fost izbaviti de pacat si v-ati facut robi ai lui Dumnezeu, aveti ca rod SFINTIREA, iar ca sfarsit: VIATA VESNICA. Atunci cand te intalnesti cu


adevarat cu Dumnezeu, nu mai poti sa fii acelasi. Tu esti un om nou. Cele vechi s-au dus. Iata ca toate lucrurile sunt noi. Ti se schimba atitudinea, gandirea, modul de viata, vorbirea, chiar si fizionomia fetei. Esti un copil de Dumnezeu.Duhul Sfant ne transforma,si ne ajuta sa aducem roada Duhului Sfant in viata noastra.Galateni5:22,,Roada Duhului este:dragostea,bucuria,pacea,indelunga rabdare,facerea de bine,credinciosia,bunatatea,blandetea,infranarea poftelor.Impotriva acestor lucruri,nu este lege.,, Viata crestina are ca focar al sau,devotamentul pentru Dumnezeu.Suntem coplesiti de dragostea lui Dumnezeu al intregului univers,un Dumnezeu maret,care a platit pretul pentru pacatul nostru.Dumnezeu este dragoste.Si noi trebuie sa fim plini de dragoste fata de fratii nostrii,de semenii nostrii de toti cu care venim in contact.

De exemplu astazi eram cu tatal meu la spital.Si in timp ce asteptam pe coluarul spitalului,am fost umpluta cu o dragoste divina ,sfanta care izvora din inima mea si am inceput sa ma rog pentru toti bolnavii,pentru personalul medical si ingrijitor,pentru orasul si tara mea.Bunatatea noastra sa fie cunoscuta de toti oamenii.Bunatatea este o dispozitie launtrica spre prietenie si generozitate,care cauta in mod sincer sa satisfaca nevoile altora.Pacea este o stare de liniste a sufletului care este mantuit.Ea nu este dependenta de imprejurari si evenimente.Ea intrece orice pricepere pentru ca vine de la Dumnezeu.Indelunga rabdare inseamna a ne stapani atunci cand trebuie sa asteptam ceva sau pe cineva,a accepta intarzierea fara deprimare sau razbunare.Facerea de bine este o activitate intentionata de a satisface nevoile altora.Ea este nascuta din bunatate.Credinciosia inseamna sa fii un om loial demn, de incredere.

El nu-l abandoneaza pe cel caruia slujeste.Blandetea este renuntarea la drepturile noastre personale prin supunere umila si plina de credinta.Copiii Domnului vor fi recunoscuti dupa roadele aduse in viata lor.Tot asa sa lumineze si lumina noastra inaintea oamenilor,ca ei sa vada faptele noastre bune si Sa-L slaveasca pe Tatal nostru care este in ceruri.
Scris de Stoica Emanuela

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27168 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: