EDITORIALE

Devotional – Domnul are grija de biserica Sa

Iov întreba: „Ce este omul, ca să-Ţi pese atât de mult de el, ca să iei seama la el, să-l cercetezi în toate dimineţile şi să-l încerci în toate clipele?” (Iov 7: 17-18).

Evrei 12: 1 ne spune că Pământul este înconjurat de un nor de martori care sunt cu Hristos în slavă. Care este mărturia acestui nor mare și pentru cine este mărturia lor? Ei vorbesc cu generația noastră prin viața și prin cuvintele lor consemnate în Scriptură. Cred că ne spun trei lucruri:

  1. Ei sunt martori că inima lui Dumnezeu este încă este îndreptată spre salvarea acestei lumi pierdute. Dumnezeu este încă la lucru, dăruind Duhul Său oricărei făpturi, bărbați și femei din fiecare națiune.
  2. Inima lui Dumnezeu este încă îndreptată spre a iubi și a păstra biserica Sa. Chiar dacă există apostazii și rătăciri, Domnul își prețuiește Trupul.
  3. Inima lui Dumnezeu este încă îndreptată asupra fiecărui copil al Lui . Domnul nu va lăsa niciodată un slujitor al Lui singur sau în urmă. Scriptura ne spune:„Căci ochii Domnului sunt peste cei neprihăniţi, şi urechile Lui iau aminte la rugăciunile lor” (1 Petru 3:12).

Apostolul Petru este printre acest nor mare de martori și el înțelege de ce Dumnezeu este atât de răbdător. El s-a lepădat cu blestem de Isus, jurându-se că nu L-a cunoscut vreodată. Petru ar putea spune că Dumnezeu Își reține judecata față de această generație, chiar dacă încă există mulțimi care-L blesteamă și Îl neagă, așa cum a făcut el.

Apostolul Pavel este, de asemenea, printre acest nor de martori și mărturisește dragostea nelimitată a lui Dumnezeu. Pavel a blestemat Numele lui Hristos – a fost un prigonitor, căutând să vâneze poporul lui Dumnezeu pentru a-i închide sau pentru a fi uciși.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/10361-devotional-domnul-are-grija-de-biserica-sa?fbclid=IwAR0rabwoUKzkIxbf7O3oS_udgl8BD9wljt2C2H-YOq_XI_XYYmY4PEC0F40#ixzz5jdniz6Ut
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: