Reclame
ULTIMELE STIRI

Dumnezeul care poartă de grijă


Lui Dumnezeu nu îi pasă de noi. El nu se implică în viața noastră. Acestea sunt gândurile care străbat mințile oamenilor ce cred într-un Dumnezeu care își vede de treaba Lui. Și hai să recunoaștem, creștini fiind, de câte ori nu am gândit și noi la fel? Punând întrebarea aceea: Doamne, ești aici? Sau Doamne, mă vezi acum? Unde ești acum? Pentru că sunt momente în viață în care nu contează cât de credincioși suntem, nu contează ce fel de experiență avem cu Dumnezeu și de câte ori L-am văzut răspunzându-ne la rugăciuni, deoarece în acele momente ne vedem doar pe noi și ce putem face noi. În acele momente Dumnezeu pare absent, de parcă nu ar vrea să se implice, de parcă nici nu ar fi acolo.

Și totuși, Biblia ne trimite la Psalmul 23. Nu mi-am dat seama decât recent cât de minunat este acest psalm și ce vrea de fapt să zică. Îl știu de când eram la grădiniță și totuși, niciodată nu m-am gândit la el, ca acum.

1-Domnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic. Adică El este Dumnezeul care îmi poartă de grijă în nevoile mele.

2,3-El mă paște în pășuni verzi, și mă duce la ape de odihnă; îmi înviorează sufletul, și mă povățuiește pe cărări drepte, din pricina Numelui Său. Adică El dorește ca eu să am o viață îmbelșugată(nu neapărat materială cât spirituală), să trăiesc din plin acolo unde sunt, în situația în care sunt. În El se găsește odihna, liniștea, pacea după care tânjim adeseori și care parcă ne scapă printre degete. El vrea să ne dea pacea Lui, să ne putem odihni. El dorește să ne dea puterea de a mai continua atunci când suntem slabi și mâhniți, înviorarea vine din mâna Lui. El e Dumnezeul care îmi oferă călăuzire, Cel care merge înaintea mea și luminează drumul.

https://www.totalschimbat.ro/2019/01/19/dumnezeul-care-poarta-de-grija/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22973 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: