Reclame
ULTIMELE STIRI

Soți necredincioși


Dacă un frate are o nevastă necredincioasă, și ea voiește să trăiască înainte cu el, să nu se despartă de ea. Și dacă o femeie are un bărbat necredincios, și voiește să trăiască înainte cu ea, să nu se despartă de bărbatul ei (1 Corinteni 7:12-13). 

Jug nepotrivit

Odată, la o urgență, un bătrân fermier a prins împreună la plug un măgar și un bou. Când cineva l-a întrebat cum a funcționat, fermierul a spus: „Păi, ar fi fost mai bine ca terenul să fie rotund și nu pătrat, pentru că sigur am petrecut majoritatea timpului învârtindu-ne în cercuri.” 

Printre legile date de Dumnezeu lui Israel în Vechiul Testament se interzice prinderea la jug a două animale diferite. Dumnezeu a știut că puterea animalelor diferă și face prinderea nepotrivită și dificilă. Apostolul Pavel folosește acest exemplu când vorbește de căsătorie. „Nu vă înjugați la un jug nepotrivit cu cei necredincioși. Căci ce legătură este între neprihănire și fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul?” (2 Corinteni 6:14).

Dumnezeu dorește ca soțul și soția să creadă împreună în mântuirea prin Isus Hristos. Dacă ești un credincios care este prins la o căsătorie cu un soț (soție) necredincios(oasă), știi cât de inutil / zadarnic este să tot mergi în cercuri.

Deci ce pot face?

Da, acest lucru este bine de știut înainte de căsătorie, poți spune, dar dacă un credincios cu bună știință se căsătorește cu un necredincios sau ei sunt căsătoriți ca și necredincioși și unul din soți se întoarce la Domnul? Păi, două lucruri sunt sigure. Mai întâi, jugul nepotrivit nu pune sub nici o formă, deoparte legământul căsătoriei lor. Un legământ este un schimb de jurăminte / promisiuni care pot fi revocate numai dacă legământul este rupt dincolo de a mai putea fi reparat.

Sursa:  https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii/1964-soti-necredinciosi#ixzz5b3zMr84g 
Follow us:
 @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22973 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: