Reclame
ULTIMELE STIRI

Despre ce au de „învățat” creștinii de la Untold


În timp ce mulți creștini influenți pe buna dreptate atrag atenția asupra lucrurilor necurate pe care Untold le „comunică”, aceștia își fac treaba în continuare cu profesionalism atrăgând sute de mii de tineri.

Ei își fac treaba lor, noi îi criticăm și apoi în mare parte stăm degeaba și tot așa de la an la an. Eu am o propunere și poate o voi vedea cu ochii mei împlinindu-se. Haideți să ne unim și noi creștinii să facem un „Untold” al nostru. Un eveniment în care să-L chemăm prin laudă pe Dumnezeu peste națiunea noastra, dar un eveniment la care să vină 100 de mii de oameni.

Dar noi avem o problemă, nu-i chemăm pe respectivii că sunt prea „zbuciumați” în închinare, nu-i chemăm pe alții că sunt ba baptiși, ba penticostali, ba carismatici, ba independeți. În timp ce pe noi ne-a dezbinat cel rău cu etichete și ne-a luat vlaga, alții, conduși de forțe întunecate, fac evenimente de sute de mii de oameni.

Vom avea și noi forță când vom lăsa bâtele dezbinării jos și vom spune: „Gata, ne punem cu toții pe treabă!” Asta fără să ne pese de ce denominațiune va avea de câștigat și ce nume se va înălța dintre noi. Când vom urmări doar înălțarea Lui Cristos, atunci vom face și noi lucruri mari. Până atunci vom tânji după sutele de mii de tineri de la Untold și vom rămâne neputincioși în continuare.

Deci, pe când și la noi un eveniment așa de mare și de bine organizat? Eu deja mă rog Domnului pentru bani, de mâine aș vrea să mă pun pe organziat! Se mai baga cineva? 🙂

Biserica aceea care are bani în cont și nu are un plan de a-i cheltui pentru lucrarea lui Dumnezeu este o Biserica moartă și, evident, făra viziune!

https://www.facebook.com/tony.profides?

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19761 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: