EDITORIALE

Punct. Și de la capăt – Vladimir Pustan

Când spui punct de obicei ai spus totul. La noi punctul se pune pentru a marca trecerea. La o altă propoziţie, etapă, viziune. Pe ce ne bizuim când spunem că expediţia continuă?

Pe Dumnezeu. El ne-a dăruit visul. El a pus umărul la împlinirea lui, El vrea să-l ducem mai departe. Porunca este clară. Duceţi-vă! E singura poruncă ce urmează logic după porunca să-l iubeşti pe celălalt ca pe tine. Nu vreau să devenim instituţie, nu vreau să ne crească osânza pe pântece, nu vreau să alcătuim strategii pentru alţii, nici să facem promisiuni găunoase. Fiecare suflet care aude Evanghelia poate fi un suflet schimbat. Dacă nu o aude, nu are nici o şansă. Dumnezeu vrea să mergem mai departe… Să ne urcăm în microbuze, să încărcăm şi să descărcăm echipament, să-L lăudăm şi să-L prezentăm oamenilor aşa cum este. Bun şi drept. Să învăţăm pe alţii cum s-o facă. Să scriem cărţi care să-i pregătească să fie eficienţi.

Pe voi ne bazăm. Forţa cireşarilor stă în cei mulţi şi cei mai mulţi n-aţi fost pomeniţi nominal în carte. Mpustanii de oameni care v-aţi rugat pentru noi, ne-aţi trimis bani, încurajări, sugestii. Voi sunteţi carburatorul pentru motor. Dacă nu v-am scris în carte cu numele este pentru că sunteţi prea mulţi… Ne-aţi promis că ne veţi rămâne aproape. Vă credem.

Pe noi ne bazăm. Încă nu suntem suficient de bătrâni să ne aşezăm în fotolii. Am investit prea mult ca să frângem visul la jumătate. De abia ne-am intrat în ritm. Abia aşteptăm s-o luăm de la capăt, după ce-am pus punct.

Pe vremuri ne bazăm Niciodată holdele n-au fost mai coapte ca acum. Niciodată lumea n-a strigat mai tare după ajutor ca acum. Sunt albe holdele, gata pentru seceriş. Iubim mult pentru că ni s-a iertat mult şi de aceea ne pasă. Mai e puţin din ziuă şi noaptea nimeni nu mai poate să lucreze. Am fost un răsfăţat al vieţii. Am prins o vreme bună pentru lucrare, Dumnezeu a aşezat lângă mine oameni dornici să lucreze şi astfel viitorul nu-mi produce frisoane. Expediţia continuă…Aici am pus trei puncte pentru că ea nu se va sfârşi cu una cu două. Ci cu trei… Al treilea cer poate… Poţi să vii ni să ni te alături. Am fi onoraţi să putem sluji împreună. La aniversarea de 20 de ani să trăiţi un sentiment măreţ al împlinirii. Oricum, viaţa trece şi când nu faci nimic. Aceste rânduri vor apărea când primele cireşe o să roşească de emoţie. În prag de vară, de la Cireşarii o urare: Să vă trăiţi viaţa în aşa fel încât să nu regretaţi nimic şi să nu vă retrageţi niciodată.

,,Hai, veniţi, se-ntorc cireşii cu caleştile la scări

Mai bogaţi ca niciodată, mai frumoşi ca nişte zări”.

Cu dragoste pentru El și pentru voi!

Vladimir_Pustan – ciresarii.ro

Paragraf din ”Fără regrete. Fără retrageri.”, carte aniversară de  10 (zece) ani


anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: