EDITORIALE

Devotional – Suficient cat sa te bucuri

Pavel spune: „Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos” (Efeseni 1:3). Pavel ne spune în esență: „Toți cei care Îl urmează pe Isus sunt binecuvântați cu binecuvântări spirituale în locurile cerești, unde este Hristos”. Ce binecuvântare incredibilă!

Pavel a scris această epistolă către „credincioșii în Hristos Isus” (1:1) – credincioșii care erau siguri de mântuirea lor. Efesienii erau bine pregătiți în Evanghelia lui Isus Hristos și bine ancorați în nădejdea vieții veșnice. Ei știau cine erau în Hristos și erau siguri de poziția lor cerească în El. Ei au înțeles pe deplin că Dumnezeu L-a înviat pe Isus din morți și L-a așezat la dreapta Tatălui (1:20); ei știau că au fost aleși de Dumnezeu înainte de întemeierea lumii (1:4); și au înțeles că au fost înfiați de Isus Hristos pentru Sine (1:5).

Când Efesenii au auzit cuvântul adevărului, l-au crezut și au avut toată încrederea în el. Într-adevăr, ei au fost întemeiați în adevărul că erau creați să „șadă împreună în locurile cerești în Hristos Isus” (2:6). Cu alte cuvinte, ei erau bine pregătiți în doctrina sănătoasă și știau cum să intre în bucuria făgăduințelor lui Dumnezeu. Am încredere că sunteți ca și acei Efeseni: credincioși, bine învățați, acceptând biruința care vine numai prin credință și nu prin fapte.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9874-devotional-suficient-cat-sa-te-bucuri?fbclid=IwAR2xWi9iGc4Vt69dpbRsSfQjQ-V3jxj7hepvfGGHK4dmeRQiU68ApYdAD98#ixzz5a0tDCD7B
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: