EDITORIALE

Devotional – Dedicat lui Isus, Singurul mod în care vă veți găsi rostul în viață este să fiți predați lui Isus.

Devotional – Dedicat lui Isus, Singurul mod în care vă veți găsi rostul în viață este să fiți predați lui Isus.

Domnul i-a spus lui Petru: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze” (Matei 16:24).

Evident, să faci parte din biserica lui Isus presupune mai mult decât să crezi în El. Mulți creștini astăzi „L-au acceptat pe Isus”, dar apoi au plecat și au uitat totul despre domnia Sa asupra vieții lor. Domnul nostru face clar faptul că apartenența la El presupune trăirea unei vieți de negare de sine și luarea unei cruci: „Cine nu-şi ia crucea lui şi nu vine după Mine nu este vrednic de Mine” (Matei 10:38).

Isus spune: „Dacă faceți parte din biserica Mea, atunci fiți pregătiți să fiți persecutați și ridiculizați dacă vă este foame și sete după Mine. Și fiți pregătiți să vă refuzați orice faimă, acceptare și căutarea plăcerilor lumii acesteia”. Adevărul este că Biserica lui Hristos nu a fost niciodată acceptată de lume și nu nici nu va fi vreodată. Oamenii se vor simți inconfortabil în prezența ta și vor dori să se despartă de tine. „Ferice de voi când oamenii vă vor urî, vă vor izgoni dintre ei, vă vor ocărî şi vor lepăda numele vostru ca ceva rău, din pricina Fiului omului!” (Luca 6:22).

Isus ne arată calea care duce la împlinirea adevărată: „Cine își pierde viața pentru Mine, o va câștiga” (Matei 16:25). Cu alte cuvinte, singurul mod în care vă veți găsi rostul în viață este să fiți predați lui Isus. Apoi veți găsi o adevărata bucurie, pace și satisfacție. Hristos ne spune: „Când veniți la Mine, trebuie să muriți față de sine, față de ambiția și ego-ul nelegiuit. Prin credință veți fi îngropați împreună cu Mine, dar vă voi învia la o viața nouă!”

--

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9825-devotional-dedicat-lui-isus?fbclid=IwAR0QPu8UzH5s3ucw81bHvEbkkaoIIbMyBc0raXhSX9I_T-8EVZXXtMP6UBg#ixzz5ZdCHrow2
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: