ANUNTURI

Samy Tuțac: La mulți ani, România! Dumnezeu să te binecuvânteze!

La 100 de ani de la Marea Unire avem dreptul să visăm, să dorim, să ne rugăm, să ne implicăm pentru ca România să fie Mare din nou. Dar pentru ca România să fie Mare din nou, România trebuie să fie…
…o țară demnă și respectată oriunde în lume și să nu mai fie cunoscută pentru mulțimea cerșetorilor de pe străzile capitalelor europene sau pentru hoții de buzunare sau lebede, ci pentru milioanele de oameni minunați și inteligenți de acasă, cât și din lumea largă.
…o țară frumoasă și curată în care oamenii să nu arunce gunoie și resturi de mâncare peste tot, ci să păstreze curate lacurile, râurile, munții și tot ceea ce Dumnezeu a creat atât de frumos pentru noi.
…o țară liberă și democratică în care nimeni să nu fie deasupra legii și în care corupția, minciuna, furturile și „produsele expirate” ale sistemului comunist să fie doar o amintire urâtă a trecutului.
…o țară dornică să-și crească copiii cu frică de Dumnezeu și dragoste pentru oameni, în care să nu se mai audă de prunci uciși înainte de a se naște, ori abandonați prin spitale sau pubele de gunoi.
…o țară din care tinerii să nu mai fie nevoiți să plece unde văd cu ochii pentru un trai mai bun și pentru un sistem care să nu-și mai bată joc de ei și nici de viitorul lor.
…o țară în care bătrânii să fie respectați pentru truda lor din trecut și să nu moară cu zile din cauza lipsei de medicamente sau pentru că nu au siguranța zilei de mâine.
…o țară în care oamenii care se pretind creștini să fie creștini, nu doar de sărbători, ci de fiecare zi, iar în loc să umple pușcăriile sau centrele de reeducare să umple bisericile și școlile.
…o țară cu oameni buni, iubitori și harnici, cu oameni altruiști, credincioși autentici, împlinitori ai Cuvântului lui Dumnezeu și dornici de a împărtăși altora dragostea lui Cristos.
…o țară binecuvântată de Dumnezeu!
La mulți ani, România! Dumnezeu să te binecuvânteze și să te facă Mare din nou!

 

Samy Tuțac

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura