ANUNTURI

Apel la rugăciune pentru California: zeci de morţi, peste 1.200 de persoane dispărute

În urma incendiilor de vegetaţie din California, cel puţin 79 de persoane au murit, iar alte 1.200 sunt date dispărute. Incendiul a fost numit Camp Fire, fiind cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informează postul CNN.

Incendiul de vegetaţie Camp Fire, care a izbucnit pe 8 noiembrie, a devastat orăşelul Paradise din nordul Californiei, provocând cel puţin 76 de decese şi distrugând aproape 10.000 de locuinţe, au anunţat autorităţile americane. Pompierii au reuşit să aducă sub control aproximativ 60% din incendiu, potrivit raportului comunicat duminică dimineaţa.

Meteorologii prognozează precipitaţii semnificative în perioada următoare, care ar putea ajuta la stingerea incendiilor, însă există şi riscul de inundaţii şi alunecări de teren.

Echipele de salvare continuă eforturile de căutare a persoanelor dispărute şi de recuperare a rămăşiţelor umane din zonele devastate de incendiile de vegetaţie.

Biroul şerifului din comitatul Butte a comunicat că lista de persoane dispărute a fost întocmită pe baza apelurilor la numărul de urgenţă 911 şi a informaţiilor furnizate prin alte mijloace (emailuri, mesaje). Oficialii americani au precizat că cel mai probabil o parte din oamenii de pe această listă au supravieţuit, însă nu au notificat încă autorităţile, unii neștiind că au fost daţi dispăruţi.

Alte cel puţin trei persoane au murit din cauza incendiului numit Woolsey Fire, care a devastat peste 96.000 de acri în sudul Californiei. Incendiul este ţinut sub control în proporţie de 88%, au anunţat autorităţile, duminică.

Haideți să ne unim în rugăciune pentru victimele acestui dezastru. Dumnezeu să aducă mângâiere familiilor îndoliate și să vindece persoanele rănite!

Sursă: Mediafax

Sursa: https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/9718-apel-la-rugaciune-pentru-california-zeci-de-morti-peste-1-200-de-persoane-disparute?fbclid=IwAR3JUSuo9Ii58kxedpP7VYA8ffvIiPUBx9CluSc13HJ7LglYUBmeiQdZLGs#ixzz5XJQG93FQ
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: