ANUNTURI

Camelia Smicală crede că vizitele copiilor vor fi sistate. Cum le-a călcat iar Finlanda drepturile în picioare

Camelia Smicală a scris pe Facebook că vizitele copiilor vor fi sistate și se declară învinsă, adăugând că se va retrage din viața publică.

Ea crede că se luptă cu un întreg sistem care nu îi lasă nicio șansă.

Reamintim că reclamația pe care a depus-o la CEDO a fost respinsă fără a se oferi nicio motivare.

Iată cel mai recent mesaj al acestei mame disperate pe care statul român nu a sprijinit-o cât ar fi putut:


Pentru că nu ne-au mai lăsat nici o speranță de a a fi salvați, mă retrag din” viața publică „. Am încercat tot, dar cu două țări și o Uniune Europeană nu am nici o posibilitate să mă lupt.

Cel mai probabil că vineri ne vor sista întâlnirile.

Ultima șansă de apel pe plan” legal”a fost epuizată fost epuizată: lui Mihai I s-a dat dreptul de a face apel, conform legii, socialul i-a pus la dispoziție chiar și un avocat, conform legii.

Numai că, acel avocat a fost numit de către social, „a avut timp” să se întâlnească cu Mihai doar exact în ultima zi în care se putea face apelul ȘI A OMIS SĂ FACĂ APELUL, așa că acesta s-a prescris. Deci, copii sunt condamnați la închisoare

Mai avem „o șansă” să facem apel la CEDO în timp de 4 luni dar nu s-a găsit nici un avocat probono care să o facă. Și, în plus, încrederea mea în CEDO (care ne-a dizolvat 3 dosare) e undeva la minus infinit.

Pe pagina de facebook al lui Mihai, prietenii au postat un video cu un pui de ursuleț care se chinuia să urce un munte să ajungă la mama lui. Acest video a fost șters de 3 ori de pe pagina lui Mihai, însă, în 10 minute după aceea, era prezentat la știrile naționale finlandeze. Dovada că suntem urmăriți și deranjam la nivel înalt.

Faptul ca ambasadorului României la Helsinki I se interzice în continuare să vadă copiii(care sunt cetățeni români ținuți captivi, împotriva voinței lor în Finlanda), iar ambasadoarea Finlandei face ce vrea în România, e o dovadă în plus că România se consideră inferioară Finlandei.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut și îmi cer scuze! Mai mult nu am putut😪

http://stiripentruviata.ro/camelia-smicala-crede-ca-vizitele-copiilor-vor-fi-sistate-cum-le-a-calcat-iar-finlanda-drepturile-in-picioare/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: