EDITORIALE

Devotional – Bucurie radianta

David a spus cu îndrăzneală: „Pentru ce te mâhneşti, suflete, şi gemi înăuntrul meu?… El este mântuirea mea şi Dumnezeul meu” (Psalmul 42:11). Când vorbim despre acest aspect, ne referim la expresia facială, chiar la limbajul corpului și tonul vocii. David spune ceva foarte important aici. Fața ta este ca o oglindă care reflectă ceea ce se întâmplă în inima ta – toată bucuria sau tulburarea se reflectă acolo.

Când mintea ta este încărcată cu grijile vieții, poţi avea tendința de a te încrunta sau chiar de a te posomorî. În cel mai bun caz, te poţi arăta preocupat, afişând o frunte brăzdată și un aspect trist.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru marea Lui mântuire – că El ne-a răscumpărat – dar mulți dintre noi au nevoie de o transformare a chipurilor cu ajutorul Duhului Sfânt pentru că feţele noastre transmit lumii acesteia un mesaj greșit. Trebuie să fii conștient de faptul că fața ta reflectă ceea ce se întâmplă în inima ta – este indicele sufletului tău!

„Înţelepciunea omului îi luminează faţa, şi asprimea feţei i se schimbă” (Eclesiastul 8: 1). Eu înţeleg sensul cuvântului înțelepciune așa cum este folosit în acest verset ca înfăţişându-L pe Isus Hristos. Într-adevăr, prezența lui Hristos în inima ta are un impact direct asupra feței tale.

După cum îngrijorarea și păcatul pot încrunta chipul unei persoane, tot aşa şi prezența lui Dumnezeu poate să-l înmoaie și să-l lumineze. Când ne încredem pe deplin în Cuvântul lui Dumnezeu și ne odihnim în dragostea Lui, înfăţişarea noastră va suferi o schimbare; o liniște va începe să radieze pe chipurile noastre. Când Ana și-a vărsat inima înaintea Domnului, fața ei nu mai era gravată de durere (vezi 1 Samuel 1:18). Bucuria radia din ea! Și când Ştefan stătea în fața oamenilor ostili și supărați în sobor, ei i-au văzut fața apărând ca „fața unui înger” (Fapte 6:15). Ştefan stătea printre necredincioși având strălucirea lui Isus Hristos pe chip – și diferența era clară pentru toți!

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/9494-devotional-bucurie-radianta#ixzz5Td6QEmnL
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: