EDITORIALE

Un Betel pentru anul care vine – Vladimir Pustan

greeting_0331642001197375547_1După 30 de ani de pocăință șchioapă, patriarhul Iacov e invitat de Dumnezeu să se reîntoarcă la primul altar. Prima dragoste. Prima cunoaștere. Prima lacrimă. Prima rugăciune. Atunci se pocăise de frică, dar Dumnezeu nu disprețuiește începuturile slabe. Era bogat, cu familie mare și influentă, scăpase de frica de Esau, dar inima era goală… Și ce folos toate…? Stătea la 15 kilometri de Betel, dar e destul și-un metru în afara harului lui Dumnezeu.
A hotărât că nu se mai poate… Și-a luat familia și a plecat spre Betel. S-au dezbrăcat de mândrie, materialism și haine de firmă. S-au pocăit… Dumnezeu le-a promis alte binecuvântări. Dar pocăința nu te va scuti de necazuri… În același capitol (Geneza 35) îi moare Debora, doica ce l-a crescut, îi moare Rahela, soția pe care o iubea și-i moare tatăl, Isaac. Imediat după pocăință, iar acestea nu sunt binecuvântări.
E sfârșit de an și trebuie toți să ne reîntoarcem la Betelul de demult. Și anul care vine nu va fi scutit de necazuri și încercări. Dar nu-i totuna când Îl avem pe El în cuptor sau când suntem singuri. Fără El focul o să ne ardă…
Și fără Betel, nimic nu are sens. Nici necazul…
                 V l a d i m i r _ P u s t a n

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Un an nou plin de mila Lui Dumnezeu va doresc si eu tuturor crestinilor ,caci in noul an avem nevoie de mila si indurarea Lui Dumnezeu mai mult decat orice altceva ,caci vremurile sunt tot mai tulburi si mai alunecoase si bisericile merg din rau inspre mai rau ,caci nu vor sa lase luxul,lacomia si vestimentatile tot mai reduse la femei (mai scurte)si tot mai stralucitoare la barbati(de firme ) si nu vor sa se pocaiasca .
  Doresc ca in anul care vine sa facem o colecta pentru toate bisericile in care femeilor lor asa zis crestine de lux,nu mai au bani de haine si fuste mai lungi si nici de parul lung si natural ,caci si-au impartit intrebuintarea banilor pe cosmetice si coafoare si accesori ,mai nou vin cu o floricica in par ca Izabela si astfel tot adevarul e taiat si adaugat cu minciuni si amagiri artificiale.Asta-i Doctrina cultelor artificiale,ele vor mirosii a pucioasa cand vor arde ,caci sunt ca florile si materialul de plastic cand arde !
  Marcu 7:13. Si asa, ati desfiintat Cuvantul lui Dumnezeu, prin datina voastra. Si faceti multe alte lucruri de felul acesta!”Amin!

  Caci multe biserici crestine va-ti scos afara florile naturale care trebuiau udate cu Evanghelia sfanta sa primeasca Duhul Sfant si a-ti introdus flori de plastic cu Evanghelia prosperitati cu crestini cosmetizati si care nu au nevoie de Duhul Sfant ,ci doar de privirile lacome a pastorilor lenesi si lumesti ,care umbla numai dupa bani si programe.
  Vreau un An Nou cu crestini si crestine veritabile ,BOTEZATI CU DUHUL SFANT ,plini de evlavie,smerenie si sfintenie ,PENTRU INAINTAREA EVANGHELIEI ,inaintea altarului sfant nu au ce cauta nepocaitii si nici nesfintenia si nici lumescul lui satan .
  Sa fim noi focul ,plini de Duhul Sfant ,nu sa ne arda focul pe noi in iad impreuna cu toti pacatosii si pagani ,ca am stat nepasatori fata de Sfanta Evanghelie si am tacut inaintea diavolului de frica lui.Nu va fie frica de diavol, fie-va frica numai de Dumnezeu ,caci El aprinde iadul pentru diavol si toti adeptii lui,care au calcat in picioare Evanghelia Domnului Isus ,cu cea a prosperitatii!.
  Treziti-va ,ca ardeeee,iadul e aprins si chiar arde !
  Daca nu ne va arde Duhul Sfant pe noi sa fim Sfinti in cer ,ne va arde iadul pe noi vesnic unde v-a fi plansul si scrasnirea dintilor.
  (Ioan.12:30-31). Isus a raspuns: „Nu pentru Mine s-a auzit glasul acesta, ci pentru voi.
  Acum are loc judecata lumii acesteia, acum stapanitorul lumii acesteia va fi aruncat afara.Amin!
  (1Petru.4:17)
  Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu?
  Amin!
  Doamne ai mila de noi!

  Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu Har si intelepciune Dumnezeiasca sa ne pocaim cu totii .

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: