Reclame
ULTIMELE STIRI

Psihologul Nicoleta Vascan: Aici și acum, în România se scrie istorie. Mergeți și votați. Asumați-vă realitatea firească, normalitatea. Îmi pare rău că am ajuns aici, să luptăm să demonstrăm realitatea


Românii sunt invitați la urne în data de 6 și 7 octombrie, unde pot vota cu DA sau NU în privința definiției căsătoriei, dar orice ar alege, trebuie să-și asume opțiunea, a afirmat psihologul Nicoleta Vascan în exclusivitate pentru ActiveNews.ro.

Nicoleta Vascan mai arată că părinții și deciziile acestora au o influență covârșitoare asupra dezvoltării copiilor și din acest motiv trebuie să păstrăm familia firească. Ea spune că mariajul între persoane de același sex este „o realitate nefirească ce ar trebui tratată de colegii psihiatri”.

„Aici și acum, în România, se scrie istorie. În zilele de 6 și 7 octombrie suntem invitați, fiecare, să votăm DA pentru căsătoria pentru un bărbat și o femeie. Dar puteți vota și cu NU, dar vă rog frumos, asumați-vă acest NU.
Vă invit să vă gândiți un pic la repercusiunile pe care le vor întâlni copiii dumneavoastră, copiii copiilor dumneavoastră. Întâlnesc în fiecare zi la cabinet oameni aflați în durere. Românilor, să știți că n-am întâlnit durere mai mare decât durerea adultului ai cărui părinți au divorțat, atunci când el era copil. Nici măcar moartea părintelui nu lasă atâtea sechele decât o face divorțul părinților.
Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20768 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: