ANUNTURI

Psihologul Nicoleta Vascan: Aici și acum, în România se scrie istorie. Mergeți și votați. Asumați-vă realitatea firească, normalitatea. Îmi pare rău că am ajuns aici, să luptăm să demonstrăm realitatea

Românii sunt invitați la urne în data de 6 și 7 octombrie, unde pot vota cu DA sau NU în privința definiției căsătoriei, dar orice ar alege, trebuie să-și asume opțiunea, a afirmat psihologul Nicoleta Vascan în exclusivitate pentru ActiveNews.ro.

Nicoleta Vascan mai arată că părinții și deciziile acestora au o influență covârșitoare asupra dezvoltării copiilor și din acest motiv trebuie să păstrăm familia firească. Ea spune că mariajul între persoane de același sex este „o realitate nefirească ce ar trebui tratată de colegii psihiatri”.

„Aici și acum, în România, se scrie istorie. În zilele de 6 și 7 octombrie suntem invitați, fiecare, să votăm DA pentru căsătoria pentru un bărbat și o femeie. Dar puteți vota și cu NU, dar vă rog frumos, asumați-vă acest NU.
Vă invit să vă gândiți un pic la repercusiunile pe care le vor întâlni copiii dumneavoastră, copiii copiilor dumneavoastră. Întâlnesc în fiecare zi la cabinet oameni aflați în durere. Românilor, să știți că n-am întâlnit durere mai mare decât durerea adultului ai cărui părinți au divorțat, atunci când el era copil. Nici măcar moartea părintelui nu lasă atâtea sechele decât o face divorțul părinților.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura