EDITORIALE

Tony Berbece: Trei scuze pentru neparticiparea la referendum demontate.

Scuza nr 1: “E o mișcare politică a unui partid corupt, deci nu merg la vor!”

Dumnezeu în istoria acestui pământ și în istoria consemnată în Biblie s-a folosit și de împărați păgâni, de oameni care nu I se închinau, dar care I-au făcut voia atunci când Acesta le-a insuflat-o. Cirus a fost unul dintre Împărații păgâni de care Dumnezeu s-a folosit ca să reconstruiască Ierusalimul. Ce ar fi fost ca Ezra să spună că refuză banii și intenția lui pentru că e un păgân imoral, corupt, etc… Plus că nu toți din partidele care au votar pro referendum sunt cum credem, personal cunosc oameni puși de Dumnezeu pentru a fi o voce acolo.

Scuza nr. 2: “Nu avem bani de spitale și școli, nu avem autostrăzi, medicamente și multe altele, dar cheltuim pe un referendum, deci nu particip!”

Dacă tu ai datorii la bancă, dacă nu ai mașină de spălat, dacă ți s-a stricat robinetul la baie, dacă ai un copil internat în spital și îți ia foc casa ce faci? Te gândești că mai ai altele de rezolvat? Sau rezolvi în funcție de urgențe, de priorități? Știu că avem multe neajunsuri ca români, foarte multe, dar acum arde foarte tare în ceea ce privește această situație despre familie și viitorul copiilor noștri. Arde tare, și dacă nu rezolvăm ce arde ne vom trezi cu multe alte probleme pe cap. Sunt cu ochii pe noi, se vor hrăni din nepăsarea noastră și nu vei mai avea ce face atunci.

Scuza nr. 3: “Acest referendum nu va rezolva nimic, tot același numar de avorturi vor fi, tot atâtea divorțuri, tot atâți copii abandonați și abuzați, tot atâți tineri care vor trăi în concubinaj, deci nu votez!”

Într-adevar, după referendum nu vor fi eradicate avorturile, nici divorțurile nu vor scădea de la sine, nici tinerii care trăiesc în concubinaj nu se vor căsători peste noapte, acesta e un alt război. Vom lupta pentru a conștientiza familiile de faptul că e în responsabilitatea ei să lupte contra divorțului, că avortul este crimă (cu excepția cazurilor medicale critice), că a trăi în concubinaj înseamnă a trăi în păcatul curviei fără binecuvântarea lui Dumnezeu, că violeța nu rezolvă nimic. Asta o vom face cu toată forța pe toate platformele posibile și după referendum. Nu ne vom lăsa pe tânjeală.

Dar Referendumul este o declarație națională, că nu le vom permite să se atingă de singura definiție a familiei, anume că este uniunea dintre un bărbat și o femeie și nimic altceva în plus. Că ne vom strădui să păstrăm cu sfințenie echilibrul care a definit societatea noastră.

Așadar, lumea și copiii tăi nu vor ști că nu ai suportat un partid, ci că nu ai votat pro familie când ai avut șansa! Ziarele vor răsuna în toată lumea că românii au votat pro sau contra familei și nu vor aminti nimic de confictele dintre noi. Să nu ne lăsăm dezbinați cum am făcut până acum! Haideți să ne dăm mâna ca să stingem focul după care le vom face tot împreună pe toate celelalte!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1808776865837091/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: