ANUNTURI

Hărțuielile legale continuă pentru cofetarul creștin din SUA căruia Curtea Supremă îi făcuse dreptate

Cazul cofetarului crestin din Colorado caruia i s-a facut dreptate de catre Curtea Suprema de Justitie a SUA nu e incheiat.

La doar cateva saptamani de la decizie, Jack Philips a fost asediat cu cereri facute deliberat pentru a-l provoca. Astfel, lui Jack i s-a dat comanda de tort pentru a celebra procesul de tranzitie al unui transgender (de la un gen la altul), dar si comenzi pt torturi pentru consumul de marijuana sau care contineau mesaje sexuale explicite si simboluri sanatice.

Comisia pentru drepturi din Colorado, care a fost criticata de Curtea Suprema pentru discriminarea lui Jack, a inceput o noua procedura impotriva cofetarului, de aceasta data pentru refuzul acestuia de a onora comanda de celebrare a tranzitiei de gen a unui transgender.

ADF (Alliance Defending Freedom) a sarit in apararea cofetarului, dand in judecata Comisia din Colorado pentru ostilitatea arata fata de Jack si credintele sale.

Tammy Bruce, o femeie gay, scrie pentru Washington Times ca este socata de maniera in care agenda activistilor gay liberali a devenit opusul miscarii pentru drepturi civile egale:

http://stiripentruviata.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: