Reclame
ULTIMELE STIRI

Miracolul din Vinerea Mare în 2012: un avion s-a izbit de un bloc și nu au existat victime


S-a întâmplat în Vinerea Mare. Un avion al marinei SUA s-a izbit de un bloc din Virginia Beach , într-o zonă dens populată. Accidentul nu s-a soldat cu morți și nimeni nu a fost grav rănit. După șase ani, oamenii încă îl consideră un miracol de Paște.
Era Vinerea Mare, puțin trecut de prânz. Vacanța de Paște tocmai începuse pentru copiii din Virginia Beach , când s-a întâmplat ceva neprevăzut.
„Am simțit o vibrație în aer.”,
A fost un avion militar care a avut dificultăți tehnice imediat după decolarea de pe aeroportul militar Oceana Naval Air Station. S-a prăbușit într-un cartier de blocuri, Mayfair Mews, un cartier rezidențial cu o populație densă.
Cei doi membri ai echipajului s-au catapultat la 15 metri de sol.
„Am văzut pilotul care zăcea pe jos. Culcat pe o parte, cu mâinile ridicate și legat de parașuta care a rămas blocată pe acoperișul acelei clădiri. Am tăiat cablurile și l-am dezlegat de parașută. L-am ridicat și l-am dus departe de flăcări, în acea parcare. Fumul negru și dens a început să se apropie de acoperiș și, în câteva minute, focul a cuprins zona aceasta.”
După ce fumul negru s-a ridicat de la locul prăbușirii avionului, un echipaj de salvare a fugit la fața locului. Toți se așteptau la ce e mai rău.
Pe vremea aceea, Earl Mawyer era administratorul cartierului Mayfair Mews. Era la ieșirea din oraș când a auzit de accident. Imediat a început să se roage pentru chiriașii săi, a apelat imediat la Dumnezeu.
Earl a început să își caute chiriașii. A reușit să găsească o mare parte dintre ei, în afară de patru oameni. Astfel, el a continuat să se roage. În ziua următoare au fost găsiți în viață și cei patru oameni dați dispăruți. Ei ne-au povestit cum în mod miraculos, au supraviețuit. Ben Dishner a locuit și a lucrat la Mayfair Mews înainte ca avionul militar să-i fi distrus casa.
Avionul a trecut prin fereastra apartamentului lui Ben și a stârnit focul. Însă viața lui Ben a fost cruțată. Au scăpat cu viață și soția și socrul lui.
Sandy Hall ar fi fost acasă în minutul accidentului. Însă planurile ei pentru acea dimineață de vineri s-au schimbat în ultimul moment și i-au salvat viața.
„Am o afacere de curățenie. Clienta mi-a spus să merg mai târziu la ea, pentru că era Vinerea Mare și fiul ei venise acasă de la școală. Am întrebat-o dacă pot merge la zece. Ea a spus că este perfect. Am plecat de aici la 10 fără 20 de minute, nu la opt dimineața, așa cum merg de obicei. De obicei, ajung acasă la prânz. Pe la 12:30 am fost sunată și am aflat de accident.” a spus ea.
În timp ce Sandy a fost plecată, apartamentul ei a fost cuprins de flăcări. Chiar și cei care erau acasă au scăpat. Cheryl McKee are un magazin pentru animale, chiar lângă Mayfair Mews.
Linda Warnick se afla în apartamentul ei de la etajul al doilea, împreună cu nepoții Egan și Haven, când avionul a lovit clădirea. Și ei au reușit să iasă nevătămați pe ușa din față.
Avionul era plin cu combustibil când s-a izbit și punctul de contact a fost foarte important.
„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile. El a pus avionul într-un loc potrivit. Ca și cum ar fi aruncat avionul într-o cavernă pentru ca explozia să nu se întindă. Când Îl chemi pe Dumnezeu într-un loc, pregătește-te la miracole.”
„Dumnezeu a fost, cu siguranță, la fața locului în ziua aceea. Dacă avionul s-ar fi prăbușit cu câțiva metri mai departe, noi nu am fi aici că să vă spunem ce s-a întâmplat. Te pune pe gânduri. Poate tu nu te gândești la Dumnezeu, dar El Se gândește mereu la tine.”
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 716 – 8 aprilie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22382 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: