EDITORIALE

Tony Berbece: Dicționar de înțelegere a femeii!

“Tu nu mai mi-ai spus de mult că mă iubești!” = Necesarul ei de afecțiune s-a epuizat, hormonul desmierdării nu a mai fost de mult eliberat în creierul ei pentru că tu în ultimele ore nu i-ai mai spus nimic frumos și dulce.

“Sunt grasă și urâtă!” = Te încearcă să vadă dacă mai ești atras de ea din punct de vedere fizic sau a văzut o femeie care i se pare că e mai slabă și mai frumoasă și are nevoie de vorbe bune pentru a învinge complexul deinferioritate.

“Mai bine nu mă măritam cu tine!” = În ultima vreme tu nu ai mai pus mâna să o ajuți cu nimic, asta înseamnă că trebuie să mai speli vase, să mai mături prin casă și să te mai îngrijești și tu de copii pentru că ea e obosită.

“Nu am mai mâncat de mult timp ceva special!” = Asta înseamnă că nu ai mai scos-o de mult la o cină romantică (fără stat pe telefon, ci doar să te uiți în ochii ei și să o asculți).

“Nu mai am chef de absolut nimic!” = Asta înseamnă că are nevoie de o vacanță să o scoți din rutina ei obișnuită pentru a-și reîncărca bateriile.

Doamne ajută, pentru o mai bună înțelegere în familie și pentru o bătrânețe fericită împreună!

“Iubiti-va sotiile cum si-a iubit Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea!”

https://www.facebook.com/tony.profides?hc_ref=ARSuDICewO2pocjCMzkpCzRNXp8RvbWdy6Nbg4xmFaBRfCO4Y9f3X6Ihza2cqAh4HwU&fref=nf

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: