Reclame
ULTIMELE STIRI

O poveste de dragoste, care merită să aştepţi


Cu câteva zile în urmă am avut o discuţie cu un misionar, cu un om care a fost dispus să meargă pentru Domnul până în Ecuador şi Africa. Tot discutând despre câmpul de misiune am ajuns şi la o parte care m-a făcut să zâmbesc şi mi-a dat speranţa că Dumnezeu încă mai scrie poveşti de dragoste, că El este Autorul dragostei adevărate.
Mi-a fost că el nu a fost creştin în tinereţe, dar totuşi a ales să nu sărute nici o fată. Niciodată nu îmbrăţişase o fată, niciodată nu sărutase niciuna. Nici măcar nu a avut o prietenă. Şi nu era creştin arunci, ba chiar practicase şi satanismul. Dar a rămas credincios unei femei pe care nici măcar nu o cunoştea- soţiei sale.

Ochii îmi străluceau, iar inima-mi era emoţionată pe măsură ce îmi povestea despre povestea sa de dragoste. „Am fost în multe familii de creştini şi am văzut certuri, ba chiar bătăi între ei, îmi spuse el mirat, iar aceste lucruri s-au întâmplat din cauză că în tinereţea lor acei soţi avuseseră câte o aventură ici-colo.”
Am rămas întristată, gândindu-mă la cât de mult dăunează relaţiile de ocazie căsătoriilor. Cât de multe divorţuri ar putea fi evitate, şi câte certuri nu ar mai exista dacă am învăţa arta credincioşiei. Dacă am şti să aşteptăm! Din păcate, aceste lucruri sunt de modă veche în zilele de astăzi. Şi asta cred şi creştinii, de astfel.
Fratele misionar îşi continuase povestea emoţionat şi relaxat, iar eu îl priveam ţintă. El mi-a spus că soţia sa s-a rugat pentru viitorul ei soţ (care era el) încă de pe la 17 ani. Nici ea nu avusese niciun prieten, nu sărutase niciun băiat şi avusese grijă să-şi păzească comoara sa de preţ- puritatea ei lăuntrică şi exterioară.
Primul lor sărut a fost în ziua nunţii.

„Astăzi o găsesc şi mai frumoasă şi o iubesc şi mai mult decât atunci. Parcă pe an ce trece ea devine tot mai frumoasă şi o iubesc tot mai mult ” mi-a spus el cu un aer de îndrăgostit. Am zâmbit. În sinea m-am gândit la cât de minunată ar putea fi o poveste de dragoste, cât de pură şi inocentă, iar dragostea nu ar dispărea după 3 ani după cum se afirmă, ci ar creşte şi ar deveni tot mai frumoasă cu trecerea anilor.
„Aşteaptă-l şi roagă-te pentru el” mi-a spus el pe un ton rugător. „Fii promotoare a acestui mesaj. Spune-le tinerilor.” m-a sfătuit el.
Asta şi fac! Dumnezeu are o poveste de dragoste mult mai frumoasă şi mult mai împlinitoare pentru tine decât ai visa şi ai spera tu. Dar trebuie ca El să fie Autorul acesteia! Trebuie ca tu să te micşorezi, iar El să crească. Iar asta va cere multe sacrificii şi o dragoste jertfitoare, dispusă să rabde şi să sufere totul. Chiar şi singurătatea. Chiar şi incertitudinea că undeva există persoana pe care o aştepţi. Tu, însă, rămâi credincios destinului tău solemn!

Articol scris de: Milena Cismașiu

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22116 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: