ULTIMELE STIRI

Deputații din Carolina de Sud au reintrodus un proiect de lege care protejează drepturile profesorilor de a participa la rugăciuni

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Deputații din Carolina de Sud au reintrodus un proiect de lege care ar proteja drepturile profesorilor de a participa la rugăciunile conduse de studenți în școlile publice. Un al doilea proiect de lege la care se lucrează, de asemenea, ar permite profesorilor să conducă și rugăciuni, potrivit Christian News.

Un forum de Universitate a avut loc luni la biserica baptistă Savannah Grove pentru a discuta propunerile cu publicul. Mai mulțparlamentari care susțin acest proiect au participat la întâlnire și au auzit părerile ambelor părți.
„Este trist faptul că trebuie să introducem un proiect de lege care în primul rând este  un drept dat de Dumnezeu”, a declarat Rep. Richie Yow, R-Chesterfield, potrivit ziarului Morning News din Florența.

„Chiar acum, modul în care este stability de stat este că profesorii nu se pot ruga cu elevii, chiar și atunci când ei o cer, și este dreptul nostru dat de Dumnezeu să putem face asta”, a spus el. „Noi luăm de la oameni libertatea de exprimare, iar aceste proiecte de lege dau doar o parte din acea libertate înapoi pe care aceste familii le-au dobândit”.

Reprezentantul Bill Chumley, R-Spartanburg, a spus: „Când scoți rugăciunea din școli, o înlocuiești cu detectoare de metale”.
După cum s-a raportat anterior, parlamentarii au prezentat de asemenea H.B. 3345 în 2016 și 2017, dar nu a trecut de Comitetului pentru Educație și Lucrări Publice.

„Un profesor angajat într-un district școlar public poate exprima un punct de vedere religios și poate conduce sau participa la orice rugăciune condusă de studenți sau grupuri de rugăciune organizate de studenți, cluburi religioase sau alte adunări religioase organizate de studenți ai unei școli publice” se citește în proiectul de lege.. afirmă că profesorii ar trebui să aibă dreptul să se angajeze în exercitarea liberă a religiei fără retribuție.

CITESTE MAI MULT: https://rodiagnusdei.wordpress.com

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27794 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: