Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Sodoma și Gomora pe înțelesul tău


Când Lot a intrat în Sodoma și Gomora aceste cetăți erau pașnice și prospere, mai făceau gălăgie niște activiști care cereau căsătoria dintre bărbați și bărbați și femei și femei. Dar cine să-i bage în seamă pe aceștia. Lot s-a gândit: “Cu ce mă afectează pe mine că “se iubesc” oamenii aceștia?”

Apoi oamenii cei pașnici au cerut să li se dea și copii spre adopție pentru că ei nu pot face, apoi au cerut alții să se poată împreuna chiar cu copii că și ei “s-au născut” așa și au drepturi.

Lucrurile s-au stricat foarte tare în cetățile acestea, era zarvă mare mereu. Violuri peste tot, spitalele pline de boli infecțioase, nu mai găseai oameni nici sănătoși psihic, dar nici fizic. Devenise Sodoma și Gomora un focar de infecție fizic și spiritual. Toți erau fără frâu.

Într-o zi au venit la Lot niște bărbați cu un mesaj cum că Dumnezeu îi va nimici pentru păcatul lor. Au zis că sunt mesagerii lui Dumnezeu, dar în afară de Lot, soția și cele două fete nimeni nu i-a crezut pentru că unii ziceau că Dumnezeu este o minciună, iar alții că Dumnezeu e iubire și punct.

Lucrurile s-au agravat când un grup de bărbați a venit la ușa lui Lot și a cerut să-i scoată afară pe acei bărbați pentru a se împreuna cu ei. Lot și-a dat seama că s-a înșelat când zicea că nu are cum să fie afectat de ei pentru că acum se temea ca nu cumva și el să fie violat împreună cu musafirii lui. A fost așa de disperat încât a vrut să le dea fetele lui acelor oameni pentru a le batjocori. Dar ei voiau altceva.

Atunci Dumnezeu a făcut ce nimeni nu credea că poate, i-a orbit pe acei oameni, iar dimineața, după ce i-a scos afară pe Lot și familia lui, a căzut din Cer foc și puceoasă ștergând de pe fața pământului acel focar de infecție, care devenise o amenințare pentru întreaga Mesopotamie. Lot a intrat bogat și fericit în aceste cetăți și a ieși sărac și apoi chiar văduv. A uitat că plata păcatului este moartea și distrugere.

Așa a curățit Dumnezeu pământul atunci. Mă întreb cum o va face astăzi?

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1658888914159221

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21397 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: