ANUNTURI

Samy Tuțac: Nu abandonez lupta pentru Familie, dar nici iluzii nu-mi fac. Există câteva realități dureroase

Nu abandonez lupta pentru Familie, dar nici iluzii nu-mi fac. Există câteva realități dureroase care trebuie spuse după ultimele mișcări din zona politicului…

  1. Am impresia că cei mai mulți dintre susținătorii referendumului au obosit înainte de a se da efectiv startul pentru referendum. Înțeleg că nu toți putem scrie sau lansa mesaje, dar cel puțin putem multiplica mesajele celor din prima linie. De asemenea, putem să-i susținem în rugăciune pe cei implicați direct și care sunt ținta celor care nu văd cu ochi buni acest demers democratic și constituțional. Atenție, principalii vectori de mesaj sunt adesea atacați prin diverși nefericiți din interior, oameni cu suflet mic și pretenții mari, prinși în diverse mreje precum Iuda Iscarioteanul. Dumnezeu să-i ierte!

2. Sunt dezamăgit de politicienii care, la fel ca Pilat din Pont, se eschivează și aruncă cărbunii aprinși de la unii la alții. Adesea fac intenționat legi strâmbe, special pentru a fi atacate de opoziție, iar în felul acesta și unii și alții tergiversează cu bună știință demararea referendumului. Mai mult, se folosesc de referendum ca să-și plătească polițe unii altora, sau să lovească în independența justiției. Dacă aș putea să-l influențez pe președintele Iohannis, i-aș sugera să declanșeze referendumul pentru familie&justiție în aceeași zi. Ar avea cvorum asigurat și ar da ocazia poporului român să se exprime liber pe ambele teme. Nu ar fi nici un fel de surprize, doar unii politicieni se vor trezi în istorie, iar președintele cu al doilea mandat.

3. Nu agreez abordările pline de ură sau bășcălie la adresa minorităților sexuale ale unor creștini declarați. Acești oameni au nevoie de compasiune, rugăciune și de mesaje clare că ceea ce fac este păcat, dar nu de bătaie de joc. Ei trebuie să audă Evanghelia eliberatoare a harului lui Dumnezeu și să cunoască consecințele unei vieți trăită în păcat. Drama lor este folosită de câțiva activiști gălăgioși care sunt gata să facă orice pentru bani. Aceștia sunt plini de obrăznicie, manipulativi și dezinformează la greu și merită să fie puși la punct, dar cu tact și înțelepciune duhovnicească.

4. Majoritatea susținătorilor familiei nu realizează că adevărata provocare va începe din ziua când referendumul va fi declanșat. Atunci nu va fi suficient să dăm mesaje mobilizatoare pe facebook sau prin alte mijloace media. Atunci susținerea în rugăciune va fi vitală, dar nu suficientă. Atunci fiecare din cei trei milioane de semnatari ai inițiativei de modificare a Constituției trebuie să coboare în lumea reală și să convingă alte cinci persoane să vină la referendum și să voteze în favoarea familiei. Vom avea la dispoziție doar câteva săptămâni, iar în ziua votului nimeni nu are voie să lipsească sau să doarmă. Dumnezeu să se îndure de națiunea noastră și să nu ne facă după păcatele noastre!

Samy Tuțac

--

https://www.facebook.com/samytutac/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura