ANUNTURI

Două familii împreună cu copiii lor, în total zece persoane au avut accident si au nevoie de ajutor!

Pentru cei care sunteți în cunoștință de cauză de accidentul în care au fost implicate patru persoane din familia Cristinei (două familii, fiecare cu câte 3 copii) și doriți să susțineți situația aceasta, aveți posibilitatea de a o face printr-o donație în conturile de mai jos.

Situația, pe scurt este aceasta: Anca este încă în comă, are un hematom între cele două emisfere și doar Dumnezeu poate interveni la punctul acesta. A fost depistată astăzi și cu covid. Soțul ei, Ștefan, care are fractură de piramidă nazală își revine cel mai bine. Ștefi Ioan încă nu este conștient și urmează zilele următoare să fie operat la ambele mâini, dar nu știm gravitatea hematomului la cap. În cel mai bun scenariu nu va mai putea lucra o perioadă bună de timp având ambele mâini rupte. Soția lui, Cornelia este într-o stare mai stabilă deși are splina, rinichiul și plămânii afectați. Se pune problema unei nefrectomii (extirpare parțială sau totală a rinichiului) în viitorul apropiat.

Aceste conturi au fost deschise separat pe asociație și vor fi folosite doar pentru familiile celor accidentați. Dacă Dumnezeu va îngădui ca ei să se recupereze într-un ritm normal, în cel mai bun scenariu câteva luni de zile nu își vor putea asigura susținerea și tot procesul de recuperare. Ne pregătim pentru perioada următoare în care va trebui să susținem cele două familii împreună cu copiii lor, în total zece persoane. 

Vă mulțumim în numele familiei!

Nume client:
ASOCIATIA APOLOGIA REFORMATA

--

IBAN RON
RO32BTRLRONCRT0671548802

IBAN EUR
RO79BTRLEURCRT0671548802

IBAN USD
RO83BTRLUSDCRT0671548802

--

IBAN GBP
RO64BTRLGBPCRT0671548801

Swift code
BTRLRO22

Vă rugam nu luați informații din alte surse decât cele pe care le punem pe platformele noastre online. Donațiile nu se vor face în niciun alt cont decât cele ale Asociației Apologia Reformată. Dorim să prevenim orice fel de înșelătorie sau dezinformare.

Sursa: Apologia Reformată

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: