Reclame
ULTIMELE STIRI

SUEDIA – Semneaza petitia de la CBN NEWS si ajut-o pe Aideen [crestina] sa nu fie deportata in Iran


Lumea s-a înfuriat când guvernul suedez a decis să trimită o creștină, fostă musulmană, înapoi în Iran, unde ar putea fi închisă, violată sau chiar ucisă.  Aideen Strandsson a părăsit islamul și a devenit creștină în Iran după ce văzuse un videoclip cu niște musulmani care au ucis cu pietre o femeie. Apoi, L-a visat pe Isus. Când a venit în Suedia, a solicitat să se boteze în mod public.

Un creștin aflat într-o stare disperată e Aideen Strandsson, o creștină din Iran care locuiește în Suedia! Anul trecut vă prezentam povestea ei, iar acum, guvernul suedez a decis să o deporteze înapoi în țara ei natală.

Aideen Strandsson e o persoană fără cetățenie. Nu are nici pașaport, nici cetățenie, nu poate să lucreze și în fiecare zi trăiește conștientă că ar putea fi deportată în țara sa natală, Iran, unde, creștină fiind, ar putea fi în mare pericol.

Lumea s-a înfuriat când guvernul suedez a decis să trimită o creștină, fostă musulmană, înapoi în Iran, unde ar putea fi închisă, violată sau chiar ucisă.

Toate acestea nu au impresionat însă deloc guvernul suedez.
„A fost un miracol pentru mine când am văzut că atât de mulți oameni din America au sunat la ambasada suedeză și mulți oameni mi-au trimis mesaje, spunându-mi că sunt binevenită în țările lor.” a spus tânăra.

Acum, ea se află într-o situație de incertitudine juridică.
Situațiile precum cea a lui Aideen nu sunt neobișnuite în Suedia. Sunt destul de mulți oameni care rămân blocați în această situație.

Aideen Strandsson a venit din Iran în Suedia în 2014 cu o viză de lucru, schimbându-și numele de familie într-unul suedez. A părăsit islamul și a devenit creștină în Iran după ce văzuse un videoclip cu niște musulmani care au ucis cu pietre o femeie. Apoi, L-a visat pe Isus.

Când a venit în Suedia, a solicitat să se boteze în mod public: „Am dorit să fiu botezată în public, fiindcă voiam să spun că nu mă mai tem. Sunt liberă, sunt creștină și am dorit ca toată lumea să cunoască acest lucru.” a declarat ea.

Aceasta înseamnă că și guvernul din Iran știe de ea.
Fiindcă în Iran a jucat în seriale televizate, ea ar putea deveni o țintă și mai mare. E neclar însă când sau dacă aceasta se va întâmpla.

Aideen își petrece zilele ajutând la biserică sau antrenându-se în taekwondo, țintind la centura neagră, însă oficiul pentru imigrări i-a confiscat certificatul fiindcă nu e un rezident legal.

Când credea că a obținut o slujbă la compania Ericcson ca programator, a aflat că guvernul suedez nu îi permite acest lucru. Firma Ericsson a făcut un apel la guvern ca să-i permită lui Aideen să lucreze acolo, dar guvernul a respins cererea. Îndată ce ai obținut un aviz negativ, nu mai poți fi susținut în niciun fel, nu mai ai unde să locuiești, unde să lucrezi, chiar dacă ai avut o slujbă înainte. Ei încearcă să te forțeze, prin înfometare, să vii la ei și să-i implori să te expulzeze.

Ea rămâne în Suedia fiindcă familia ei e aici și fiindcă, mai spunea ea, Isus i-a spus să nu se teamă.
„Nu știu ce mi se va întâmpla în viitor, dar vreau să le mulțumesc oamenilor, celor de la CBN și celor care ați încercat să mă ajutați. Domnul să-i binecuvânteze pe toți!”

Vă încurajăm să transmiteți guvernului suedez dorința voastră legat de situația lui Aideen Strandsson.
Pe http://www.cbnnews.com găsiți un link către ambasada suedeză de la Washington sau către oficiul suedez pentru imigrări.

SEMNEAZA PETITIA aici, complectati doar mailul dvs. si numele, prenumele. Apoi apasati butonul portocaliu „Sign the petition”  – https://thechristianbroadcastingnetwork.lpages.co/aideen-strandsson-petition/?cpid=soc7ci-Aideen

VA MULTUMIM TUTUROR CARE ATI SEMNAT PETITIA!

Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 221 – 24 martie 2018 , la Alfa Omega TV.
Ultimele stiri creștine: http://alfaomega.tv/stiri

via: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22400 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: