EDITORIALE

Samy Tutac: Mai bine să ne pedepsească ăștia că am vorbit, decât să ne pedepsească Dumnezeu că n-am vorbit…

Mai bine să ne pedepsească ăștia că am vorbit, decât să ne pedepsească Dumnezeu că n-am vorbit…

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a început implementarea unui proiect intitulat „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI”, a cărui obiectiv principal este „contracararea utilizării abuzive a libertății religioase pentru a genera intoleranță la adresa minorităților și pentru a limita alte drepturi ale omului, inclusiv drepturile persoanelor LGBTI”.

Ceea ce nu știe CNCD, sau se face că uită, este faptul că într-o democrație adevărată libertatea religioasă este inalienabilă şi irevocabilă şi nicio altă libertate nu este în siguranţă acolo unde nu există libertate religioasă. Prin implementarea acestui proiect libertatea religioasă și libertatea de conștiință sunt puse din nou în balanță cu antidiscriminarea, iar Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării consideră că ultima este mai importantă.

De acum, acest organism cu apucături și ideologie nazi-comunistă este gata să sacrifice libertatea religioasă pe altarul unui idol: „sexul”. Ni se impune să ne purtăm „corect” din punct de vedere politic. Dacă nu o facem, riscăm marginalizarea. Ni se vor pune etichete, vom fi stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști, sexiști…iar dacă vom milita pentru interzicerea așa numitelor „casătorii homosexuale”, ni se va răpi acest drept cetățenesc.

De acum, nu mai putem numi păcatul „păcat” fără să riscăm să fim dați în judecată. Așadar, devine periculos. Dar ar trebui, oare, ca aceasta să ne determine să păstrăm tăcerea? Consider că deși e mult mai confortabil să tăcem, e nu doar preferabil să vorbim, suntem obligați să vorbim. Iar dacă aceste organisme politice de sorginte nazi-comunistă ne vor pedepsi, atunci mai bine să ne pedepsească ăștia că am vorbit, decât să ne pedepsească Dumnezeu că n-am vorbit.

Samy Tuțac

https://www.facebook.com/samytutac/posts/1182256718578397

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: