EDITORIALE

Daniel Popescu: ,,Iubirea inseamna mai mult decat cuvinte”

,,Iubirea inseamna mai mult decat cuvinte”

Știu un Grădinar care Şi-a sădit în grădina Sa milioane de trandafiri și i-a aliniat rând pe rând. Când m- am uitat peste grădină, erau așa de mulți încât nu-i puteai cuprinde cu ochii. Erau roz, roșii, galbeni, albi, de toate culorile; erau înalți și aveau petalele deschise în toată splendoarea lor încât îi puteai zări de departe. Printre ei am zărit și alții care erau mai mititei, iar unii tocmai înmugureau, dar ce m-a uimit era faptul că în acea grădină era un parfum atât de minunat.

L-am văzut pe Grădinar între rânduri cum Își îngrijea trandafirii. În timp ce alergam spre Grădinar, trecând printre rânduri, am zărit de aproape mulți trandafiri care erau uscați de la tulpină până la petale, alții aveau doar petalele uscate, alții aveau petalele căzute de tot, iar pe alții i-am văzut cum erau acaparați de spini, dar se luptau să supraviețuiască și-n mare parte mulți dintre cei ce erau acolo erau strălucitori.

M-am apropiat de Grădinar și I-am spus:

– De ce nu-i îngrijești pe cei ce sunt uscați? Sau de ce nu tai spinii care i-au încolțit pe cei ce sunt înfloriți?

--

Atunci grădinarul, în timp ce îngrijea de alți trandafiri, mi-a spus următoarele cuvinte:

– Toți stau sub același soare și sunt sădiți în același pământ. Diferența între cei ce sunt înfloriți și cei ce sunt uscați este aceasta: cei ce sunt înfloriți încă doresc să fie udați și îngrijiți de Mine, pe când cei ce sunt uscați au refuzat orice îngrijire; ei cred că sunt vii, dar de fapt sunt morți de mult. Iar spinii care i-au năpădit pe unii sunt încercările care trec peste ei, dar privește cum luptă să-și aducă aportul, chiar și-n încercările grele care sunt peste ei. Nu-i privesc cu plăcere cum spini-i rănesc, dar privesc cu plăcere cum luptă pentru a nu-și pierde parfumul și strălucirea.

Ascultam cu atenție ce-mi vorbea și priveam cu atenție cum îngrijea de un trandafir. A tăiat cu atenție spinii de pe tulpina lui și după ce a curățat trandafirul, am văzut cum tulpina acestuia a rămas curată şi dreaptă, iar el strălucea atât de frumos.

--

Cei care doriți cartea vă rog să trimiteți datele în e-mailul meu:
🔺daniel15popescu@gmail.com
– Nume dvs complet
– Adresa exactă (stradă, număr, bloc, etaj, oraș, etc) 📬
– 📞Numărul dvs de telefon
Dacă ați trimis deja, vă mulțumesc în numele Domnului.
Comanda va fi preluată!
Cu doata dragostea, Daniel Popescu.

 

https://www.facebook.com/DanielP0PESCU

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura