EDITORIALE

Cristian Ionescu: Subiectul nu este despre arme, Dacă nu păzește Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzește”, dar…

1. Subiectul nu este despre arme. Discutăm despre asta atunci când cineva îmi explică în ce fel se pot confisca toate, în primul rând ale criminalilor, fără ca statul să devină opresiv.
2. Asemenea “ființe” sunt create de sistemul de educație materialist – ateist care scoate frica de Dumnezeu din copii, devalorizează viața și desacralizează tot ceea ce este religios.
3. Totuși, fără să intrăm în disputa despre arme, cum a reușit să pună mâna pe o armă atât de sofisticată un dement zvârlit din armată pentru abuz domestic și declarat de cunoscuți ca fiind… cel puțin ciudat?
4. Dacă se demonstrează că într-adevăr vecinii l-au urmărit și i-au grăbit sfârșitul, argumentul cu armele se complică, nu?
5. În final, e adevărat ce spune în Psalmul 127 “… dacă nu păzește Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzește”, dar:
– asta înseamnă să ne rugăm și să păzim, nu să nu păzim…
– în ziua de azi, orice instituție trebuie să aibă un sistem de pază adecvat;
– nu mai contează zona, comunitatea, deraiații apar peste tot, între albi și între negri, bogați și săraci, la concerte în Las Vegas și într-o biserică la țară în sudul Texasului;
– Politicienii liberali și media sunt de asemenea responsabili deoarece întotdeauna dau vina pe arme și nu pe prietenii lor din învățământ și cinematografie.
Multe ar fi de spus și despre cei apropiați, familie și cunoscuți care în asemenea situații ar trebui să urmărească atent ce se întâmplă cu mintea unui astfel de nenorocit, dar deocamdată atât.

https://www.facebook.com/Cristian-Ionescu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: