EDITORIALE

Cazul lui Alin Pavel din Phoenix, Arizona

La doar 39 de ani, hunedoreanul Alin Pavel Sălăgean (foto) s-a stins din viață departe de locurile sale natale și de România, țara în care își dorea să se întoarcă, la un moment dat, împreună cu frumoasa lui familie. A murit în Statele Unite ale Americii (SUA), unde s-a mutat în urmă cu mai bine de un deceniu, inima lui încetând să mai bată în ziua de 12 octombrie, în timp ce se afla în vizită în Dallas, în interes de serviciu. Nu a mai apucat să își îndeplinească dorința de a reveni acasă, lăsând în urmă o soție îndurerată și trei copii minori, doi băieți și o fetiță.

De aproximativ trei ani, hunedoreanul locuia în orașul american Phoenix, din statul Arizona. În urmă cu aproximativ o săptămână, inima lui Alin Pavel a încetat să mai bată, în timpului unei vizite de lucru pe care o avea în cunoscutul oraș american Dallas

Din cauza faptului că, Alin Pavel nu deținea o asigurare de viață pentru a acoperi costurile serviciului funerar, cheltuielile cu înmormântarea au reprezentat o îngrijorare suplimentară pe umerii familiei sale, pe lângă toată durerea pricinuită. Din acest motiv, câțiva apropiați au făcut un apel umanitar, în mediul online, pentru a ajuta familia prin donații.
Alin Pavel Sălăgean va fi înmormântat, în aceste zile, departe de locul în care s-a născut, în țara sa „adoptivă”, America, trupul său neînsuflețit urmând să fie dus în Phoenix Arizona, acolo unde va avea loc și ceremonia funerară.

Sursa: http://www.servuspress.ro/un-hunedorean-de-39-de-ani-s-a-stins-din-viata-departe-de-casa-in-america_147538.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: