EDITORIALE

8 tipuri de femei cu care un bărbat creștin nu ar trebui să se căsătorească

Articolu 10 tipuri de bărbați cu care o femeie creștină nu ar trebui să se căsătorească a devenit viral. Probabil că personalele au împărtășit mesajul deoarece sunt foarte mulți bărbați și femei singure care au nevoie de îndrumări privind găsirea unui partener de viață compatibil.
Mi s-a cerut să scriu un articol care să se adreseze bărbaților care doresc să se căsătorească. De când am început să îndrum tinerii cu privire la căsătorie, am văzut multe căsnicii, deci nu mi-a fost greu să întocmesc o listă cu tipurile de femei pe care bărbații ar trebui să le ocolească atunci când vor să își găsească o soție. Deci, bărbaților, iată aceste tipuri de femei:
1. Necredincioasa. În articolul de săptămâna trecută am amintit femeilor că Biblia este foarte clară în această privință: creștinii nu trebuie să se căsătorească cu persoane necredincioase. Corinteni 6:14 spune: „Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul?”. După decizia ta de a-L urma pe Hristos, căsătoria este cea mai importantă decizie pe care o vei lua vreodată. Nu eșua în această alegere ignorând ceea ce este evident. Ai nevoie de o soție care îl iubește pe Isus mai mult decât te iubește. Pune maturitatea spirituală în capătul listei de calități pe care le dorești ca soția ta să aibă.
2. Materialista. Un prieten de-al meu a fost logodit cu o fată care provenea dintr-o familie foarte bogată. El a economisit bani luni de zile pentru a-i putea cumpăra un inel, dar când i l-a oferit, ea i-a spus că trebui să se întoarcă la magazinul de bijuterii și si-i cumpere un inel cu un diamant mai mare. Ea l-a băgat în datorii pe băiat pentru a primi un inel potrivit așteptărilor ei. Ea își dorea stilul de viață al lui Tiffany cu bugetul lui de Wal-Mart. L-am avertizat pe prietenul că intră în probleme grave dacă continuă cu repectiva fată. Dacă nu vrei să trăiești în datorii tot restul vieții tale, nu te căsători cu o fată care are doar dolari în fața ochiilor și opt carduri de credit în portofelul ei Gucci.
3. Diva. Unii tipi se cred macho, așa că le place să pretindă că sunt superiori femeilor. Divele sunt versiunea feminină a acestui coșmar. Ele cred că lumea se învârte în jurul lor și nu se gândesc de două ori înainte de a-i răni pe ceilați când își doresc ceva. Cuvintele lor sunt dure, iar cerințele lor nu sunt rezonabile. Unele dintre aceste femei ar putea să ajungă în poziții de conducere la biserică, dar nu vă lăsați păcăliți de vorbele lor super-spirituale. Liderii reali sunt umili. Dacă nu vezi smerenia lui Hristos în femeia cu care te întâlnești, fă un pas înapoi și continuă căutarea.
4. Dalila. Îți amintești de Samson? El a fost uns de Dumnezeu cu o putere superioară, dar și-a pierdut puterea atunci când o femeie seducătoare a desoperit secretul său și i-a făcut bărbatului cea mai faimoasă tunsoare din lume. Ca și Dalila, o femeie care nu și-a dăruit sexualitatea lui Dumnezeu te va orbi cu farmecele ei, îți va rupe inima și te va face să-ți pierdeți ungerea. Dacă femeia „creștină“ pe care ai întâlnit-o în biserică se îmbracă provocator, flirteaza cu tipi, postează comentarii nepotrivite cu tentă sexuală pe Facebook sau îți spune că este de acord cu sexul înainte de căsătorie, iesi din această relație înainte să te prindă în capcană.
5. Femeia plină de amărăciune. Un tânăr mi-a spus recent că a întâlnit o fată care se confrunta cu serioase resentimente în inima ei din cauza rănilor din trecut. „Înainte de a o cere în căsătorie, i-am spus fetei că trebuie să-și rezolve aceste probleme” mi-a spus el. „Resentimentele din inima ei ar fi distrus relația noastră. Ea s-a luptat cu aceste probleme, a progresat iar acum suntem logodiți”. Acest băiat a realizat că amărăciunea nerezolvată poate ruina o căsnicie. Proverbe 21: 9 spune: „Mai bine să locuieşti într-un colț pe acoperiş, decât cu o nevastă gâlcevitoare într-o casă mare”. Dacă femeia cu care te întâlnești este plină de neiertare și de furie, viața voastră împreună va fi plină de discuții contradictorii, uși trântite și drame fără sfârșit. Insistă să primească rugăciune și consiliere.

Citește mai mult: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii/7671-8-tipuri-de-femei-cu-care-un-barbat-crestin-nu-ar-trebui-sa-se-casatoreasca

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: