EDITORIALE

­čľĄPoze-video: ├Änmorm├óntare Nabeel Qureshi. 34 de ani, convertit din islam, a murit dup─â ce a luptat ├«mpotriva cancerului de stomac .

Poze-video: Înmormântare Nabeel Qureshi. 34 de ani, convertit din islam, a murit după ce a luptat împotriva cancerului de stomac .

Înmormântarea lui Nabeel Qureshi a fost difuzată live și vizionată de peste 14.000 de persoane

P─ârin╚Ťii lui Nabeel, musulmanii Ahmadi ai patrimoniului pakistanez, au fost printre cei prezen╚Ťi ca Zacharias: „Cea mai mare suferin╚Ť─â a lui a fost dur

erea pe care familia o avea s─â o fac─â fa╚Ť─â angajamentului fa╚Ť─â de Hristos. Pasiunea sa ├«l distrugea de iubirea sa fa╚Ť─â de tat─âl s─âu ceresc ╚Öi de angajamentul fa╚Ť─â de tat─âl ╚Öi mama ╚Öi familia sa p─âm├ónteasc─â.

El a ad─âugat: „El nu-i p─âsa de cei care au fabricat pove╚Öti despre el; nu-i p─âsa de cei care au ├«ncercat s─â-l omoare. El era dispus s─â fie un ambasador al lui Hristos p├ón─â la cap─ât … Acest om anormal de n─âscut, anormal sf├ó╚Öiat, anormal dispre╚Ťuit este acum anormal plecat. A mers la o v├órst─â at├ót de fraged─â ├«n via╚Ť─â. Deci, ce v─â spun eu este acesta: nu este singurul care a murit t├ón─âr.

Zaharia sa adresat ╚Öi so╚Ťiei lui Nabeel, Michelle ╚Öi fiicei Ayah. Michelle, ai parcurs un drum singuratic pentru ultimul an. E╚Öti o femeie cu foarte pu╚Ťine cuvinte, dar e╚Öti o femeie uimitoare care a r─âmas puternic─â. Iar fiica ta nu va avea niciodat─â privilegiul de a-╚Öi aminti cu adev─ârat tat─âl ei, doar prin intermediul videoclipurilor ╚Öi prin amintirea mesajelor sale puternice de peste tot.

https://www.christiantoday.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Las─â un r─âspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: