ANUNTURI

La RENOVATIO se închid uşile!

Trebuie să mărturisesc că tocmai astăzi am citit în mare grabă, oarecum pe diagonală, un anunț pe pagina de Facebook a Misiunii RENOVATIO (este postat mai jos, N.Red.) care ne informa că “sala Eminescu, iar apoi sala Sadoveanu se vor închide”… Of, Doamne, nu! am suspinat, ca în secundele următoare să înțeleg… Nu, nu se închid din lipsa credincioșilor, ci din lipsa spațiului adecvat mulțimilor de credincioși care participă la slujbele Misiunii RENOVATIO. Și se închid doar după ce se umplu cu oameni, nu în sensul de mai sus.
A trebuit să mă conving personal. Am ajuns la RENOVATIO puțin mai târziu și, așa cum anticipau și organizatorii, locurile erau toate ocupate, atât în sala Eminescu, cât și în sala anexă unde se proiecta live slujba de alături. Chiar și în picioare era dificil să-ți găsești un loc…
Ce har! Ce Dumnezeu măreț avem!, Ce binecuvântare să alergi să prinzi un loc împreună cu oamenii flămânzi după Cuvântul Sfânt! Ce fericită aș fi să stiu că tot mai multe biserici își anunță credincioșii că vor trebui să asculte predica stând în picioare, sau afară, din lipsă de spațiu! Adu Doamne astfel de vremuri în cât mai multe biserici din România!
Alina M.


Sursa: http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2017/05/la-renovatio-se-inchid-usile.html?m=1

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: