ANUNTURI

Emi Zarnescu: Marius și Ruth Bodnariu au nevoie de susținerea noastră

marius-si-ruth-bodnariu2Un articol important care trebuie citit de toti scepticii (da, scepticii!) printre noi asupra cazului pierderii a celor cinci copii ai familiei Marius si Ruth Bodnariu din cauza masurilor luate de Barnevernet, organizatia de protectie a copiilor din Norvegia.

Va rugam sa dati SHARE articolul la cati mai multi pe retelele sociale. Dumnezeu a ne deschida inimile larg ca sa continuam sa sustinem familia BODNARIU!

Emi Zarnescu:

S-au scris extrem de multe despre Marius si Ruth Bodnariu din diferite motive. Deși m-am apucat de mai multe ori să scriu despre caz, tot de atâtea ori m-am oprit și am preferat să preiau doar anumite informări de pe alte bloguri, din cel puțin două motive. Primul pentru că am fost foarte prins de caz, la propriu, în sensul ca Marius și Ruth au stat cu noi în ultimele trei săptămâni și am preferat să petrecem timpul cu ei decât pe internet, iar în al doilea rând am vrut să văd în ce direcție vor merge lucrurile, atât în mediul online cât și în demersurile legale.

Deși la ora la care scriu aceste rânduri, nu există încă nici un răspuns legal privitor la o soluționare a cazului, totuși, observând direcțiile și discuțiile online simt nevoia să intervin puțin pentru a clarifica anumite chestiuni, pentru că nu imi doresc sub nici o formă ca suportul pentru Marius si Ruth să scadă, deși înțeleg una dintre probleme: informația inițială se referea la persecuție și discriminare religioasă iar acum au apărut acuze referitoare la pedepsirea corporală a copiilor și datorită acestei discrepanțe suportul multora, cel puțin emoțional, dacă îl pot numi așa, a scăzut și începe chiar să se transforme în acuze și distanțare de caz.

De aceea vreau să mă adresez în primul rând ideii de persecuție și motiv religios pe care mulți încearcă acum să o diminueze…..

Va rugam sa dati SHARE articolul la cati mai multi pe retelele sociale. Dumnezeu a ne deschida inimile larg ca sa continuam sa sustinem familia BODNARIU!

Continuarea aicihttps://emizarnescu.wordpress.com/2015/12/13/marius-si-ruth-bodnariu-au-nevoie-de-sustinere-noastra/

page

via: https://rodiagnusdei.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: