ANUNTURIARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

COMUNICAT NOU din partea Conducerii Cultului Penticostal referitor la Vladimir Pustan

PUSTAN 5 (2)Urmare a evenimentelor din ultima perioadã cu privire la PUSTAN IOAN,
Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal –
Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România,
întrunit în data de 3aprilie2014, precizeaza urmãtoarele:

1. Demisia pastorului PUSTAN IOAN a fost depusa ulterior momentului în care s-a hotarât suspendarea temporara a acestuia din slujba de pastor, fapt pentru care decizia de suspendare din slujba este legitimã, fiind stabilitã în unanimitate;

2. Motivul de bazã care a determinat hotarârea suspendarii din slujba de pastor consta în abateri grave, repetate, de ordin moral si spiritual;

3. În baza unor probe noi si a prevederii din art. 40, alin.1 al Statutul Cultului Crestin Penticostal, vizând faptul ca persoana în cauza nu si-a revizuit comportamentul sau atitudinea care a dus la aplicarea suspendarii, Comitetul Executiv hotaraste înaintarea spre Consiliul Bisericesc al Cultului Crestin Penticostal a propunerii de revocare a lui PUSTAN IOAN din slujba de pastor al Cultului Crestin Penticostal

CONDUCEREA CULTULUI CRESTIN PENTICOSTAL

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

53 Comments

 1. pana la urma care e motivul??? care sunt acele abateri de care este acuzat?

 2. cultu penticostal VEDE ABATERILE LUI PUSTAN DAR PE A LOR LE VAD ,. NICI DE CUM /..,,,. DECI NU JUDECATI PE ALTI .

 3. Bun! Și comunicați și cu ce a greșit fratele Pustan. Ca sa va credem și noi ca sunteți capabili de decizii înțelepte. Încep sa înțeleg ideea ca nu ar trebui sa mai acceptam ideea de cult. Nu vrem sa mai aparținem de nici un cult. Aparținem Domnului și atât. El ne judeca. Scurt și la obiect!

 4. Inca nu v-ati lasat de procedurile comunismului, si continuati sa denigrati un om pe care-l appreciaza oameni din toate colturile lumii. Tot asa se-ntimpla si pe vreme lui Bochian, cind adevaratii pastori erau tinuti sub controlul securitatii! Cred ca nu are de ce sa-l afecteze decizia voastra, atita vreme cit el face ce-I cere D-zeu, nu ce vreti voi! M rog la D-zeu sa-i faca dreptate fratelui Pustan. Daca D-zeu a-ngaduit asta, inseamna ca are un plan si mai maret pentru el! Vom trai si vom vedea!

 5. nu stiu nimic concret!,ce sa intamplat,va rog sa specificati!,dabea acum am preluat acest anunt si lam citit,sunt foarte ingrijorat de asta ,mai ales ca a fost un pastor bun!
  va rog sa ma anuntati concret.,astept raspuns Multumesc foarte mult!

 6. toata problema este ca,,de aprozimativ trei saptamani toata BISERICA SFANTA TREIME DIN BEIUS,BISERICA UNDE ERA PASTOR VLADIMIR PUSTAN A RENUNTAT LA CULTUL PETICOSTAL!!!!!!!
  DESPRE ACEASTA DE CE NU SE DA NICI UN COMUNICAT??????
  NU CULTUL TE DUCE IN RAI,,,,CI CREDINTA!!

 7. va rugam scrieti concrect ce a facut nu ne duceti cu zaharelul ca abeteri grave ce putea face un pastor?chiar ne credeti batuti in cap?cati credinciosi asa zis penticostali nu comit fapte grave si vin in biserici iau cina si mai predica si pe la amvoane pe aceea nu ii vedeti?aaaaa am uitat daca se spune adevarul doare dar daca fac ce dictati voi de la cult sunt buni a-ti ajuns penibili rusine cultului mai ales ca ati postat si pe net!

 8. SE PARE CA CULTUL NE DA CU PRAF IN OCHII..NU CA AR FI PRIMA DATA,,,MAI ERA CINEVA DIN CONDUCEREA CULTULUI CARE A MINTIT CU NONSALANTA CA NU A FOST TURNATOR..IAR DUPA CE SA ADEVERIT CA ERA ,,O CIRTITA,,NU A AVUT BUNUL SIMT SA SI DEA DEMISIA..IAR CULTU A FACUT CHIAR PRESIUNI SA FIE REPREZENTANTUL ,,LUI,,CULTULUI..LA O CONFERINTA IN GERMANIA..RUSINEA ESTE MARE DAR SI MAI MARE DACA ARUNCI GUNOIU SUB COVOR….

 9. de ce nu spun concret ce abateri asa de grave a facut fr.Pustan,parerea mea este ca nu’l judeca dupa Adevar, ci doar pentru ca asa vor ei….din moment ce acei ce il cunosc cel mai bine sant de partea lui.sa nu se teama de nimic.

 10. “Religia – o frază de dânşii inventată
  Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug…”

 11. Domnul sa ne ierte pe toti de toate si pentru toate; si pe cei de sus din scara clericala si pe cei de jos din incepatoare!

 12. “abateri grave repetate de ordin moral” – Cine are urechi de auzit sa inteleaga.. Sincer, n-as vrea sa aud aceste lucruri pe nume, nu mi-ar folosi la nimic! Felicitari celor din conducere pentru pozitia lor, au oprit aceste abateri grave morale. Cat despre cele spirituale, cred ca le cam stim cu toti..
  Si simplul fapt al fr Pustan cand sustine ca a demisionat din Cult, cand de fapt a fost dat afara, ne spune multe pentru cine vrea sa inteleaga!
  Eu cred ca se numeste pacat sa vorbim despre lucrurile care nu le cunoastem, exista un adevar care nu trebuie spus niciodata, Doamne ajuta-ne sa intelegem!

 13. De-a rasu’ plansu’… Acum demisia e nelegitima? Nu mai e “unilaterala si invalida”? Gafe peste gafe!!!

 14. Iar cei care au in buzunar vorbe de genul: “nu Cultul ne mantuieste/felicitari ca a iesit din Cult, etc”. Cu ce sunteti mai buni daca vorbiti aici, si Duminica mergeti tot in adunarile Cultului? Care din voi ati iesit din cult odata cu suspendarea fratelui Pustan? Cu ce sunt mai rai fariseii ca voi? Cultul nu ne mantuieste, dar nu puteti fi mantuiti in neoranduiala! In cer nu intra “vagabonzi”. Si daca Cultul a functionat pana acuma, oare de ce acum cand sustine ca elimina niste abateri grave avem parerea ca nu functioneaza bine?
  Iar celor din strainatate, exista o boala straina de a fi la curent cu toate stirile din Romania si de a critica orice greseala. “Vanatori de greseli”.
  Toti ne intrebam de ce Cultul nu ofera amanunte despre abaterile fratelui Pustan. Dar nu ar trebui sa ne intrebam DE CE FRATELE PUSTAN NU NE SPUNE EXACT DESPRE ABATERILE SALE? De ce le ascunde? Hai sa dam pe Cult…

 15. mi-e rusine de cultul din care fac parte…mi-e scarba de oamenii care cred ca Dumnezeu vede doar ce vede omul…veti da socoteala cu siguranta!!! Dumnezeu sa va ierte!!!

 16. Eu cred ca fratele pastor Vladimir a spus de foarte multe ori rugaciunea “Tatal nostru” deoarece in aceasta rugaciune printre altele scrie “si ne izbaveste de cel rau”..cred ca de aceea D-zeu l-a izbavit si a reusit ca sa iasa din cultul acela(referitor la conducere) de oameni stricati/afaceristi/corupti,nici gand slujitori a lui D-zeu ci mai degraba oameni care umbla dupa functii inalte si dupa obtinerea unor beneficii materiale decat sa se ocupe de cresterea spirituala a celor care merg la biserica.
  Ca si recomandare din partea unui ireligios…cititi in fiecare zi in biblie,rugati-va minim o ora pe zi,staruiti in a face bine,ajutati pe cei care sunt in nevoi(atat material cat si spiritual) si mai mult ca toate iubiti pe D-zeu si pe aproapele vostru ca pe voi insiva.Credinta fara fapte este moarta!Sa nu ne rezumam viata la vorbe ca de vorbit frumos cam oricine poate,insa faptele ne arata cu adevarat daca suntem nascuti din D-zeu.

 17. fac parte din biserica mama ,BISERICA FILADELFIA SEBASTIAN 43 domnilor din comitetu cultului va CER veniti cu demisia in biserica, va astept, voi va reprezentati pe voi nu pe Domnul

 18. Hei…fani ai lui PUSTAN
  Nu vedeti ca sunteti plini de rautate. Ati ajuns sa aparati pacatul,ce credeti ca acolo in acea comisie din Cult nu sunt oameni ai lui Dumnezeu? Dintr-o data numai Pustan e a lui Dumnezeu si Cultul nu.
  Ati ajuns sa sustineti si sa va incredeti intr-un om,dar ati uitat ce spune BIBLIA
  BLESTEMAT ESTE OMUL CARE SE INCREDE IN OM.
  De unde pana unde crede-ti voi ca Pustan (care are nume de scena VLADIMIR pentru ca de fapt in cheama IOAN) e nevinonat?
  Si pe vremea lui PAVEL erau exact timpuri ca si acum care unii se imparteau pe predicatori ,asa faceti si voi,aveti idolul vostru pe PUSTAN .

 19. MA BUCUR CA ACEASTA COMISIE NU SA SPERIAT DE PUSTAN .
  AFARA CU PACATUL
  FIE EL PUSTAN

 20. Cum de conducerea cultului penticostal a devenit brusc interessata sa isi publice toate deciziile si propunerile pe internet, cand pana mai ieri toate se hotarau in mare taina. Mie imi miroase a campanie de discreditare, nicidecum a transparenta. Toata sustinerea pentru Vladimir Pustan!

 21. Care pacat? Mai bine v-ati scoate barna din ochi..oo scz n-o vedeti! Asta da pacat! OO scz voi sunteti fara pacat de aceea aruncati cu pietre!! Nu stiti ca cine scoate sabia de sabie va muri??

 22. Bine a facut cultul. Un astel de fost pastor fals nu are ce sa caute sa invete pe nimeni. Asta era cel ce dadea citate din scrierile unui homosexual si naivitatea il aproba. Ma uimeste cat de usor sunt unii de manipulat ca sa auda o predica iesita din standardele scripturii . Nu cumva va simtiti si voi cu musca pe caciula, cei care ii luati partea?

  [1 Timotei ]
  (6:3) Dacă învaţă cineva pe oameni învăţătură deosebită, şi nu se ţine de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos şi de învăţătura care duce la evlavie,
  (6:4) este plin de mîndrie, şi nu ştie nimic: ba încă are boala cercetărilor fără rost şi a certurilor de cuvinte, din cari se naşte pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele,
  (6:5) zădarnicile ciocniri de vorbe ale oamenilor stricaţi la minte, lipsiţi de adevăr şi cari cred că evlavia este un izvor de cîştig. Fereşte-te de astfel de oameni.

 23. nu mai divinizati omul , in afara ca predica bine mai stiti cveva despre el? …si Vadim Tudor daca s.ar apuca de predicat le-ar zice bine…..nu ajunge numai darul de oratorie…mai e nevoie si de pocainta intrun caracter crestin.

 24. citind comentariile de mai sus mi-am pus intrebarea ce parere are Dumnezeu despre ele??? apoi ma intreb ce gandeste cei necredinciosi citindule ???? mai suntem o MARTURIE care sa-i atraga spre Dumnezeu ?? SAU nu o sa vrea sa mai auda de El ???

 25. Si Pavel a spus la fel cu privire la curvarul din Corint,a sou el ca e mai bine sa nu știți despre pacatul lui sau la numit in mod generati” pacat moral”?
  Nu,Pavel i-a spus exact pe nume pacatului , ….cat despre Cult,Pustan….si datul afara din Cult…unde spune BIBLIA asa ceva? Datul afara din cult in intelegerea biblica inseamna punerea deoparte din BISERICA si atunci biserica este cea care hotarasti acest lucru si nicidecum o conducere Cultica…si pentru ca biserica sa poată lua astfel de hotărâri trebuie sa aiba toate datele. Asta pentru ca pacatul sa fie dat afara. Cat despre fratele Pustan,cred ca a inteles ca ar fi fost păzit de aceste probleme de datul afara……oamenii te pot da afara doar de acolo de unde pot din organizațiile lor.Cultul este o Invenție omeneasca care a fost o unealta in mana diavolului pentru a diviza biserica lui Hristos. Eu cred ca nimeni nu trebuie sa iasă din cult.cultele trebuie desființate . Cred ca cei mai in măsura sa ia decizii de punere deoparte sa nu a fratelui Pustan nu sunt alții decat fratii din biserica Sfanta Treime Beius.

 26. CITESTE CU ATENTIE APOI JUDECA CORECT???????????????
  DE CE TE ASCUNZI SUB ACEST NUME?
  ESTI SI TU LUP IN PIELE DE OAIE ?
  ESTI DINTRE EI?
  ASA SE PARE DECI FII LINISTIT TE INTELEGEM

 27. Majoritatea de aici comentati impotriva cultului dar nu va intereseaza sa-i schimbati pe cei din cult. De ce nu puneti altfel de oameni in cult? V-ati intrebat vreodata pastorul cu cine-a votat la alegerile de la cult? Pe el trebuie sa-l trageti de urechi fiecare.

 28. ALTA MASCA romania trezeste-te
  nu ai curaj sa ti scri numele?
  lasilor si lacheilor
  luati-i acasa pe acesti sfinti si faceti-va biserica cu ei doar

 29. “Cine dintre voi este fără păcat să arunce cel dintâi cu piatra în ea.”

 30. Ieremia 9
  1. O! de mi-ar fi capul plin cu apa, de mi-ar fi ochii un izvor de lacrimi, as plange zi si noapte pe mortii fiicei poporului meu!
  2. O! dac-as avea un han de calatori in pustiu, as parasi pe poporul meu si m-as departa de el! Caci toti sunt niste preacurvari si o ceata de misei.
  3. “Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; si nu prin adevar sunt ei puternici in tara; caci merg din rautate in rautate, si nu Ma cunosc, zice Domnul.
  4. Fiecare sa se pazeasca de prietenul lui si sa nu se increada in niciunul din fratii sai; caci orice frate cauta sa insele si orice prieten umbla cu barfe.
  5. Se trag pe sfoara unii pe altii si nu spun adevarul; isi deprind limba sa minta si se trudesc sa faca rau.
  6. Locuinta ta este in mijlocul fatarniciei, si, de fatarnici ce sunt, nu vor sa Ma cunoasca – zice Domnul.”Amin!

  Toate cultele sunt mijlocul fatarniciei si pline de fatarnici ,misei ,fara frica de Dumnezeu , care umbla cu minciuni si falsitati sunt iscoditori si iubitori de barfe ,ca sa isi pastreze functia ,titlurile si banii.Nu va mirati de ce va venii ,ca asa trebuie sa fie in zilele de pe urma ,se vor vinde frate pe frate ,ca Iosif si fratii sai ,dar nimeni nu ii poate smulge din mana Lui Dumnezeu.Toti traiti in mijlocul fatarniciei si a minciuni cei din culte si religii ,acolo se fac toate jocurile murdare si pline de invidie,lacomie si ura ,de aceea Dumnezeu va indeamna sa iesiti afara din mijlocul lor,”SALVATI-VA DE EI “daca fr.Pustan nu a scapat nemurdarit de cult ,cum credeti ca veti scapa voi cei prinsi in cursa diavolului ,e timpul venirii Domnului si oricine v-a fi gasit in culte sau religii ca sa le faca pe plac si sunt crestini doar cu numele ,vor avea parte de urgiile si pedepsele Domnului care se vor abate peste toate organizatile intemeiate de oameni si nu de Dumnezeu.
  Apocalipsa 18:4. Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: “Iesiti din mijlocul ei, poporul Meu, ca sa nu fiti partasi la pacatele ei si sa nu fiti loviti cu urgiile ei!
  5. Pentru ca pacatele ei s-au ingramadit si au ajuns pana in cer; si Dumnezeu Si-a adus aminte de nelegiuirile ei.
  Amin!
  Dumnezeu isi scoate afara Mireasa din toate cultele si denominatiunile, e timpul marelui si ultim EXOD.
  Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa ne binecuvanteze in trupul Sau !

 31. cica va adunati in adunarile cultului! ce gluma buna…..eu cred ca adunarile sunt biserica Lui Hristos nu a cultului…cate culte nu-s pe pamantu asta……mai lasati-ma cu vrajelile astea….sistem ca al fariselilor care l-au judecat pe Pavel…si pe toti primii crestini……de 0(zero) lei…..

 32. Hristos n-a facut culte…..oamenii s-au impartint intre ei pt ca nu se inteleg… Hristos ne cheama la iubire…..nu la culte……si statute…. Singurul statut adevarat este BIBLIA restu…basme lumesti………reguli facute de simpli oameni supus greselilor.!

 33. Fiecare sa se uite in dreptul lui…nu mai judecati in dreapta si stanga..stiti Cred versetul cu barna si paiul!!??Fiti siguri ca Fratele Pustan este omul lui Dumnezeu,cunosc destui oameni care s-au intors la Dumnezeu prin el.Cred ca doare ca prin predicile lui Domnul mustra pe multi,si spune ce trebuie spus…multora dintre noi ne place doar sa fim laudati,sa nu ne spuna nimeni ceva sa ne gadile urechile…..daca facem ce ne invata dansul sigur vom merge pe calea cea stramta si dreapta.Cat despre cult……..mai bine ma abtin!!!!!

 34. DIN cultul penticostal puteti sal dati afara da din cer nu o sa puteti face asta
  Sa nu fiti voi cei care veti fi lasati afara dupa ce se inchide usa
  De acum frate Vladimir Pustan Domnul este judecatorul dumneavoastra si al nostru . Slujirea dumneavoastra va fi in conformitate cu Biblia si nu urmand articolele si legile uneui cult. Eu sunt alaturi de dumneavoastra pt ca slujirea dumneavoastra imi este de folos de aceea nu va opriti in vestirea evangheliei. Domnul sa va intareasca!!!

 35. …si apoi sa mai mergi in biserica la pocaiti? Am fost de cateva ori la penticostali in biserica..dar vad ca nici voi nu sunteti mai acatarii ca si cei din alte religii. Sa va fie rusine! Sunt foarte curios care sunt acele abateri… sunt fooooarte curios.

 36. Pustan nu a fost niciodata PENTICOSTAL cu adevarat a fost doar cu numele,acum e bine ca a patat acest nume si a plecat sa isi fac areligia lui?
  Fani ai lui Pustan daca nu va place la PENTICOSTALI aveti cale deschisa mergeti faceti-va biserica numiti-o cum vreti da lasatine in pace ne-am saturat sa tot dati in cult si in PENTICOSTALI.
  Nu inteleg de ce mai stati la noi,mergeti la catolici ortodoxi unde vreti nu avem nevoie de oameni care iau piatra din mana lui pustan si o arunca in cei din cult.

 37. cine nu are pacat poate da afara pe alti , dar daca cineva a pacatuit avem la tatal un mijlocitor care este Hristos domnul , fiecare va da socoteala inaintea lui Dumnezeu in acea zi !!!

 38. Oameni din ziua de azi, judeca si se pune in locul lui Dumnezeu, rusine

 39. nu mai vorbiti impotrica cultului, de ce nu cautati sa va indreptati faptele? Cultul trebuia mai demult sa ia masuri, probabil aici e greseala lor, ca au lasat pana acum suspendarea. dar cei razvratiti care vorbesc impotriva nu au decat sa se pocaiasca degraba si sa nu uite ca vor da socoteala pt orice cuvant rostit sau scris. amin

 40. In cer nu vor fi nici penticostali, nici catolici, nici baptisti…nici alte religii intemeiate de oameni doar ca sa faca vrajba! In cer vor fi cei care au urmat cu adevarat pe Hristos, tinand pocainta cu strictete si mai ales cu iubire! Unii va credeti judecatori, mari si tari…oare nu va veni degraba ziua Domnului si veti fi dati de rusine toti ce ce faceti faradelegea? Suntem frati si cu ortodocsii si cu fratii catolici! Va credeti vreunul mai mult iubit de Dumnezeu ca altii? Dumnezeu sa aiba mila de noi! Traim timpul de pe urma, toate spun ca intr-o zi, Isus Hristos o sa revina, OARE CUM NE VA GASI?

 41. va rugam frumos trimiteti-l la noi avem mare nevoie de el …biserica azs

 42. dar cand a fost demis hututui petrica de ce cultu nu a dat comunicat sa spuna abaterile sau oare hututui cotiza la ei iar pustan nu cotiza

 43. Mai dureaza mult istorisirea aceasta? Ce bine ar fi sa nu se mai vorbeasca de lucrul acesta. Orcum sa stie numai ca “cultul” l-a demisionat pe fratele Pustan dar nu se stie (uficial) dece… Apoi se stie ca Vladimir este foarte bucuros de eliberarea aceasta asa cum toata biserica Sfinta Treime. Punct. Si toti vor trai fericiti si bucurosi…
  THE END

 44. pocaitiva si credeti an evanghelie nu mai umblati dupa detronari…..tara asta are nevoie de lumina lui Hristos nu de antuneric. cumati vrea sa fie bine an tara asta daca si asa zisi copii ai lui Dumnezeu fac voia celui rau…ce va zice cei de afara(lumea)….nu vedeti ca bunatatea lui DUMNEZEU va andeamna la pocainta? Daca a gresit si aveti dovezi reale ajutatil nul doborati…eu stau sa cred ca e o mincina …inventata de cel rau…pocaitiva pocaitiva,pocaitiva

 45. Intotdeauna e asa! Când un om lucreaza pt Dumnezeu si isi face lucrarea cu har si dăruire isi baga si satana coada sa impiedice lucrarea! Si Isus a fost batjocorit si răstignit!

 46. oameni buni , eu inteleg ca si cel rau are oameni lui , dar cat despre fratele Pustan mai aveti nevoie de pocainta ca sa ajungeti la intelepciunea dansului , doamne ajutane sa ne pocaim .

 47. Dar de ce a fost de acord cu demisia intregii biserici chiar daca a fost nedreptatit? de ce nu a avut rabdarea dreptatii Domnului? daca e adevarat ce a facut ce se alege de oamenii aceia? lider inafara bisericii nu mi se pare un lucru corect.

 48. Fratilor eu sunt din lume dar am citit sfanta scriptura Biblia care este cuvantul lui Dumnezeu.si Cuvantul Domnului spune ca daca fratele tau a gresit sa il ierti de 70 de ori cate 7.eu in toata situatia asta vad numa rautatr din partea celor ce il acuza si judecata.! Si la urma urmei nu are nici o acuzatie concreta.nu asta am citit in biblie.ce vad aici.biblia vb.despre dragoste si iertare.din pacate astea doua au cam disparut si dintre cei alesi..asta se vede:(((

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: