EDITORIALE

Daniel Popescu: Dumnezeu vrea sa se foloseasca de tine!

De ce sunt atatia oameni care cad in depresii, in descurajari? Stiu ca astazi esti la pamant. Simti ca nu te mai poti ridica si de multe ori te intrebi: „Oare mai poate face Dumnezeu ceva cu viata mea?” Cand astepti o incurajare, cei din jur iti spun ca nu esti bun de nimic. Cerul este mult prea departe si rana ce o porti in suflet iti lasa doar rani dureroase!
Vreau sa te mangai spunandu-ti urmatoarele cuvinte: Dumnezeu s-a folosit de Ieremie care era mult prea tanar cand a inceput sa slujeasca, de Iov care era bonlav. De Moise care a fost un balbait. De Pavel care inainte sa se intalneasca cu Dumnezeu era un inrait împotriva crestinilor. Dumnezeu s-a folosit de Petru care s-a lepadat de Isus, s-a folosit pana si de Ilie care a ajuns in depresie.
Dumnezeu si de tine vrea sa se foloseasca pentru ca suferinta ta, zdrobirea ta este ingaduita cu un scop. Dumnezeu vrea sa te foloseasca pe tine aici pe pamant, sa fi o incurajare si o marturie vie. Ridica-te in Numele Domnului Isus Hristos si spune impreuna cu mine: „Doamne ajuta-ne sa împlinim aceste cuvinte spuse de Iosua..

Cât despre mine, eu si casa mea vom sluji Domnului.” (Iosua 24:15) Isus Hristos vrea sa scrie istoria cu tine!
Cu drag,

Daniel Popescu.

https://www.facebook.com/Danisimagdapopescu/posts/1426846310704737

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura