EDITORIALE

Pentru ea – Alexandru Fintoiu

cu-dragoste-pentru-ea-1Primăvara este asociată cu ele. Poate și pentru că cele mai multe fac primăvară în sufletele soților, logodnicilor, taților.

Ea îți înseninează ziua, te bucuri că există și mulțumești lui Dumnezeu că a creat ceva atât de potrivit și frumos pentru tine. Ai grijă de ea, te interesează, vrei să fie fericită, ești în stare să renunți la drepturi ca ea să fie mulțumită și bucuroasă.

O iubești, este unică și o faci să se simtă specială în fiecare zi. Când nu e, o parte din tine lipsește dar te gândești la ea, îi trimiți un mesaj, îi arăți că e acolo, în inimă.

Are nevoie să îi spui cuvinte frumoase, dar nu doar de dragul de a spune, să le trăiești, să fii sincer și transparent. Să fii romantic, să o surprinzi, să fii atent cu ea. Dacă vrei ca ea să fie ce-ți imaginezi tu, fii tu întâi un exemplu.

Cei mai fericiți în familii sunt cei care acționează nu cei care așteaptă. Invit-o într-un loc care îi place, ajutați împreună, faceți bine.

Nu există o fată mai frumoasă ca o creștină. Pe ea, Dumnezeu o face mai frumoasă decât pe celelalte. Ea strălucește cu lumină de Sus.

Ea este primăvara ta. Prețuiește-o, fii alături de ea când sunt probleme, înțelege-o, nu reproșa, fii gentleman, ajut-o, nu poate face totul singură.

Roagă-te pentru ea de fiecare dată.

Fii tu buchetul de flori pentru ea. Așa va avea primăvară și ea în fiecare zi.

http://www.ciresarii.ro/

                                                                                                                       

                                                                                                                        Alexandru Fintoiu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: