ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ce plan de rezervă ai pentru 2013?

2013 planNu ne aşteaptă vremuri mai bune cum încearcă să ne convingă blogurile optimiste , pentru că Biblia e clară în privinţa vremurilor din urmă; dar nici apocalipsa din scenariile unor oameni plictisiţi şi cu imaginaţie hiperactivă.

Tu la ce te aştepţi? Tu, omul de rând, care nu vrei să înghiţi orice cuvânt din presa (neo)protestantă fără să-l cercetezi. Ce aştepţi pentru viaţa ta? Dincolo de planurile cotidiene care te ajută să-ţi plăteşti facturile, să te hrăneşti, să urmezi un anumit drum profesional, să creşti copii… Oare ce plan de rezervă te-ar putea salva când vei intra in săptămânile grele ale anului? Mai gândeşte-te o dată. Ştii deja răspunsul în ungherele tainice ale inimii. Acel răspuns nu include un Dumnezeu al experienţelor tale limitate, ci al Bibliei;  nu un Dumnezeu care e pasionat de pedepse, şi abia aşteaptă să greşeşti ci Unul care iartă, ridică, zideşte şi creează planuri de pace pentru viaţa ta. Îl mai cunoşti pe acest Dumnezeu?

Poate imaginea Lui a fost ,,crăpată’’ în mintea ta de liderii tăi religioşi sau de alte persoane care se dau mult în vânt după teorii şi când treci prin probleme sunt acolo lângă tine…dar cu critica, nu cu soluţia. Poate încă mai sunt voci care-ţi spun că dacă te-ai pocăit, trebuie să intrii în faptele bune pregătite mai dinainte pentru tine şi să-L impresionezi pe Dumnezeu cu activităţile tale. Ai uitat să dai o broşură cuiva nemântuit azi, să mergi la o repetiţie de cor sau să te rogi pentru un anumit lucru? Oh, cum ai putut să nu îţi contabilizezi faptele bune?!

Dumnezeul Bibliei nu va ,,trimite’’ un individ să-ţi spargă geamul de la maşină, dar dumnezeul unor minţi te va lovi cu nuieluşa. Şi ce nevoie ai avea tu de dumnezeul acelor minţi înguste când stai lângă patul de spital al cuiva drag?! Nu l-ai vrea lângă uşa salonului cu un carneţel în mână în care să facă o listă cu toate faptele bune în care ai umblat anul trecut şi cu căderile tale, apoi să tragă linie şi să spună : ,,Îmi pare rău, nu te califici ca să vindec persoana pe care o iubeşti. ‘’ Pe acest dumnezeu l-ar da la o parte Singurul Dumnezeu adevărat care ţi-ar spune că harul Lui nu aşteaptă de la tine să fii perfect, ci să vii aşa cum eşti ca El să te facă perfect. În timp. Iar desăvârşirea se atinge în eternitate. El vrea o relaţie cu tine în 2013 aşa cum are un Mire cu Mireasa lui, încearcă să-ţi imaginezi un astfel de dialog între voi, dar chiar e dorinţa inimii Lui. Atunci ai cel mai bun plan de rezervă pentru lunile din 2013. Logic, e imposibil ca un mire iubitor să-şi abandoneze mireasa când se îmbolnăveşte sau când e puţin cam nesuferită; cu atât mai mult Dumnezeu care e Mirele tău (dacă ai o relaţie cu El) nu îţi va întoarce spatele nici o clipă.

Dragostea schimbă totul, nu faptele sau regulile pe care le urmezi ca să câştigi dragostea Lui. E absurd să mai lupţi pentru ce ai deja. Doar odihneşte-te!

--

,,Lucrarea neprihănirii va fi pacea, roada neprihănirii : odihna şi liniştea pentru vecie.’’ Isaia : 32-17

scris de  Ella Roman pentu CrestinTotal.ro

--

   

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. ELLA, LA FRASE CARE MA LASAT FARA RESPIRAZIE, E ACESATA: IMI PARE RAU, NU TE CALIFICI CA SA VINDEC LA PERSONA PE CARE O IUBESTI”…TREBUIE SA NE GANDIM BINE LA ACEASTA FRASE, CE SE ASCUNDE IN CUVINTE…COMPLIMENTI ELLA…LILLY ITALIA

Lasă un răspuns

Back to top button
%d