EDITORIALE

Andreea Lupas: Iubitule, ai murit…

Ai murit. S-a întâmplat așa… ca orice altceva. Repede, fără preaviz. Tu, prietenul meu cel mai bun, nu mai ești aici. Te iubesc si îmi e cumplit de dor de tine! Îmi lipsesc discuțiile și râsul isteric de la miezul nopții, mirosul pielii tale, textura părului tău, vocea ta. Îmi e dor să te văd intrând pe ușă… tu și tot universul pe care îl porți în tine. Te iubesc!

Dacă aș fi stiut ca e ultima dată când te văd plecând, te-aș fi oprit. Dacă aș fi intuit că e ultima noastră noapte împreună, n-aș fi închis un ochi. Știu sigur că dacă aș fi simțit că e ultima dată când râd alături de tine, aș fi plâns… mult. Ce bine că nu am știut! Nu-i așa, iubitule? Ce bine!

Mi-e dor de tine în toate modurile posibile: ca soț, ca tată, ca prieten. Te văd mereu când se deschide ușa sau când scârțâie scările. Inima asta a mea, care nu ar vrea să îți dea drumul, îmi joacă feste și mă face să te caut noaptea în pat sau să tresalt când sună telefonul, gândindu-mă pentru o (prea scurtă) clipă, că ești tu. Adevărul este, iubitule, că o mare parte din mine a murit când ai plecat.Dar dacă spun că am îngropat jumătate din mine când au lăsat sicriul în pământ, pot spune și că jumătate din mine locuiește acum in Cer, unde ești tu.Să stii că e adevărat! A avut loc o inversiune. Cel care a îngăduit să pleci așa devreme, s-a pus pe Sine în locul tău. Nu ducem lipsă de nimic, decât de prezența ta.

Citeste mai mult: http://belovedone.strikingly.com/blog/iubitule-ai-murit

Cine este Andreea Lupas?

--

 Am 28 de ani și am bucuria să fiu mama a trei copilași minunați. Am avut onoarea de a fi soția lui Vlad timp de 7 ani. Soțul meu a murit în octombrie 2016 din cauza unui accident de parașutism.

 Povestea noastră – a lui Vlad și Andreea e frumoasă. Ne cunoșteam de când eram copii. Ne-am îndrăgostit unul de celălalt pe vremea când aveam 15 ani. Am fost colegi de bancă și iubiți. Cu mici întreruperi am fost prieteni timp de 6 ani, apoi la 21 de ani ne-am căsătorit. Ne-am bucurat de viață împreună. Am avut o căsnicie cu de toate – ca noi toți. Am avut pasiuni comune… și am iubit (poate puțin prea mult) adrenalina. M-a cerut în căsătorie în timp ce escaladam o stâncă în Cheile Turenilor. Mi-a făcut cadou o motocicletă în primul an de căsătorie. Tot în primul nostru an în calitate de soț și soție ne-am apucat de parașutim. Cu ultimii bani de la nuntă am cumpărat prima noastră parașută. Astfel, iarna o petreceam pe snowboard, vara ne străduiam să adunăm bani pentru a “face salturi”. Așa l-am anunțat că sunt însărcinată cu prima noastră fiică: “Iubi, ne trebuie o parașută mai mică, asta nu e bună pentru viitorul nostru copilaș”. După ce s-a născut Zara(fiica noastră cea mare), eu am sărit mai puțin și el mai mult. S-a bucurat că a ajuns instructor… și eu m-am bucurat pentru el. Am avut o căsnicie scurtă, frumoasă și intensă, concentrată – cât pentru o viață întreagă. Îmi pare rău că s-a sfârșit!

Cine este Vlad Lupas?

--

Tânărul Vlad Lupaş, a fost unul dintre patronii lanţului de restaurante Salad Box. Acesta era director comercial la Salad Box de aproape 4 ani. Vlad făcea paraşutism din 2010, avea circa 400 de salturi la activ şi era unul dintre cei mai buni paraşutişti de la Clubul Sportiv SkyDive Transilvania.

Directorul general al clubului, Doru Baciu, a declarat, că este vorba de un ”incident ce a dus la un accident”: ”I s-a deschis accidental paraşuta de rezervă şi l-a scos din avion”. Slujba de înmormântare a lui Vlad Lupaș a fost organizată la Biserica Baptistă nr. 3 Cluj-Napoca

 Citeste si Andreea Lupas: Tati e sus în Cer

Video: Vlad Lupaș un tanar crestin director la Salad Box a decedat după ce s-a prăbușit cu parașuta!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: