EDITORIALE

Pastor Sorin Cigher – Surprize, surprize… e vremea surprizelor

Nu v-ați așteptat la o astfel de propunere pentru premier? Trăim o vreme în care fiecare zi este o surpriză. O surpriză a fost și succesul lui Trump, surpriză ne-a făcut și polițistul din Turcia la acea expoziție, de asemenea și șoferul pakistanez a surprins întreg Berlinul și întreaga lume. Surprizele nu încetează. Surpriza din urmă cu 27 de ani ne-am dorit-o, am așteptat-o, dar astăzi căscăm ochii și nu ne vine să credem că lumea se duce din rău în mai rău. Am fost surprinși când președintele Iohannis a câștigat alegerile, iar după doi ani le câștigă PSD-ul? Asta este viața, unii pierd, alții câștigă.
Recent ni s-a propus un premier, o premieră și nu oricine, este adevărat, în premieră pentru toți. Un nume greu de pronunțat, dar și al președintelui ne-a dat de furcă. Am mai avut noi de-a face cu turcii în trecut, preferăm țara aceasta ca destinație turistică, așa că n-ar fi greu și să le învățăm și limba încet…
Telefoanele s-au înroșit, mesajele au curs peste tot cu întrebări ca acestea: Cum i-a trecut prin cap să facă o asemenea propunere? Care este scopul? Ce urmărește? Ce se va întâmpla cu identitatea noastră creștină? Ne vor cotropi turcii din nou? Iată, avem subiect de discuție și multe zile vom dezbate pe marginea acestor întrebări. Vom fi suspicioși, vom face scenarii, vom fi triști că se va face moscheea mare la București, vom fi suspicioși că legăturile sirianului cu România sunt periculoase și tot felul de ipoteze băbești vom inventa… Nici nu știm cine e, ce etnie, ce religie are femeia aceasta, dar ce rost mai are?
Realitatea este că nu trebuie să ne încredem în oameni. Niciodată să nu ne bizuim pe muritori! În campanie promit una, la o săptămână după fac altfel… Încrederea deplină este și trebuie să rămână în Hristos care nu este politician de dreapta sau de stânga, ci este Regele regilor care nu face compromisuri! El este consecvent și indiferent pe cine adoră alții sau pe ce vor jura unii în fața națiunii, Biblia rămâne singura carte reală, adevărată și sigură. Apoi, Hristos este unicul Salvator! Românii nu trebuie să se dezică de Hristos, indiferent ce promovează ,,alții”, fie ei și prim-miniștri sau miniștri! Hristos trebuie declarat cu toată convingerea ca Domn al României, al românilor, de aceasta avem nevoie!
Politica trece, politicienii sunt schimbători precum vremea, trec și ei, însă Hristos rămâne veșnic!
Sărbători binecuvântate!

Crăciun Fericit!

Sorin Cigher

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: