EDITORIALE

DC News.ro: Reacție fulgerătoare: “Norvegia, un gunoi periculos!”

12642947_1557800467879435_3764547081717984757_n_94685000Iulian Capsali, președintele Alianței pentru Demnitate Națională, a avut o reacție tăioasă la adresa Norvegiei, după ce familia Nan și-a pierdut în instanță copiii luați de Barnevernet în octombrie. 

“Norvegia este un gunoi periculos pentru Europa! Familia Nan a primit astăzi decizia finală la procesul care a avut loc săptămâna trecută: procesul a fost pierdut. Copiii nu vor mai veni acasă.
Cred că va trebui să avem un răspuns pe măsură.

Până una alta, vă propun să boicotăm absolut tot ce este norvegian de pe piaţa noastră. Am vorbit cu prieteni care fac filme (documentare sau artistice) şi nu vor să mai participe la festivaluri. Sunt deja artişti plastici care au anunţat că nu vor mai expune în Norvegia.

Este un început, dar o ţară care smulge copiii din familii şi după aceea caută motive că să nu-i mai înapoieze iar apoi îi plasează în familii inclusiv homosexuale, nu are scuze.

Iar statul român să facă în continuare presiuni ca toţi copiii să fie măcar daţi în grijă rudelor, dacă nu sunt înapoiaţi părinţilor.

Experimentul social blestemat numit Barnevernet trebuie să înceteze!”, a scris Iulian Capsali, pe Facebook.

– See more at: http://www.dcnews.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: