EDITORIALE

COMUNICAT Daniel Bodnariu: Nu suntem singuri, am simtit prin voi ca Dumnezeu este alaturi de noi toti si nu ne-a lasat

In numele familiei, va multumim tuturor pentru sustinerea dvs in rugaciune si post! Va multumim pentru ziua de astazi, pentru ca ati fost si sunteti alaturi de noi si prin aceste demonstratii pasnice! Nu suntem singuri, am simtit prin voi ca Dumnezeu este alaturi de noi toti si nu ne-a lasat, toti suntem o familie.
Dumnezeu va face dreptate copiilor Sai si adevarul va triumfa. In toate aceste zile de demonstratii s-a vazut cat de importanta este pentru noi crestinii, familia, si daca o familie sufera toti suferim, daca o familie este atacata, toti suntem atacati. Numai astazi, peste 10.000 de crestini au manifestat pasnic, denuntand abuzurile facute impotriva familiei Marius si Ruth Bodnariu de catre autoritatea de protectie a copilului din Norvegia, Barnevernet si totodata au proclamat valoarea familiei asa cum a creat-o Dumnezeu!
Vom strange randurile si nu ne vom opri pana cand cel rau va fi invins si planurile lui de distrugere a familiei vor fi date pe fata. Ne rugam in continuare pentru Marius si Ruth, pentru copiii lor si pentru toate familiile distruse de acest sistem diabolic, ne rugam si pentru biserica adormita din Norvegia si pentru toata Norvegia ca Dumnezeu s-o trezeasca din somn.
Ne rugam si pentru lucratorii de la protectia copilului barnevernet si aparatorii lor, ca Dumnezeu sa-i cerceteze si sa le nimiceasca planurile de distrugere a FAMILIEI! Ne rugam, postim, iesim in strada, vom face tot ceea ce tine de noi si stim ca Dumnezeu va lucra! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Daniel Bodnariu

  

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura