EDITORIALE

Devoțional | Dumnezeu poate folosi vase ciobite

Dar, Doamne, Tu eşti Tatăl nostru; noi suntem lutul, şi Tu, olarul care ne-ai întocmit: suntem cu toţii lucrarea mâinilor Tale. – Isaia 64:8

Dumnezeu nu cere de la noi să fim perfecți – El ne-a creat, știe că suntem oameni și că facem greșeli. Partea noastră este să ne ridicăm în fiecare dimineață și să Îl slujim pe Dumnezeu cu darurile pe care ni le-a dat, cât de bine putem. Apoi, când facem greșeli, trebuie să venim înaintea Lui pentru a îndrepta lucrurile, să ne cerem iertare și să mergem mai departe.

Mulți oameni au impresia că Dumnezeu nu îi poate folosi deoarece ei nu sunt perfecți, însă aceasta este o minciună. Dumnezeu – Olarul, folosește vase ciobite – care suntem noi, pentru a-și împlini lucrarea. Ca și creștini, noi suntem vasele pe care El vrea să le umple cu bunătatea și lumina Lui. Mai apoi, noi purtăm lumina și bunătatea Sa prin întunericul din lume, împărțindu-le cu oamenii din jurul nostru.

Nu te teme din pricina greșelilor tale, recunoaște-le și permite-i lui Dumnezeu să te folosească în ciuda lor. Încetează să te mai frămânți pentru ceea ce nu ești, și dă-i lui Dumnezeu ceea ce ești deja. Rămâi focalizat asupra lui Dumnezeu, care este perfect, și asupra a ceea ce poate El împlini în tine și prin tine.

Chiar dacă ești un vas ciobit, poți împlini lucruri minunate. Poți face o persoană fericită. Poți încuraja, consilia și îi poți sfătui pe cei din jurul tău. Folosește-ți darurile și abilitățile pentru a-L sluji astfel pe Dumnezeu.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13825-devotional-dumnezeu-poate-folosi-vase-ciobite?fbclid=IwAR16PWmFlkt5CIhLk3oJJ5JprXHdOzdBKNGW3WNRcqmFj7YLY7oEnMJpHPs

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: