Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Ne ridicăm în Numele lui Hristos sau pregătim catacombele?

Sustine. Dumnezeu te va rasplatii! Proiect CT

$5.00


Am întâlnit în Paris o familie de români cu patru copii. Mama acestor copii mi-a spus că este aproape imposibil să-ți lași copiii în sistemul de învățământ francez fără ca aceștia să nu se întoarcă acasă cu întrebări care scot la iveală mizeriile la care au fost expuși chiar de profesori. Așa că această mămică a decis să-și educe copiii în sistemul “homeschooling”.

În California de asemenea am întâlnit foarte multe familii care își cresc astfel copiii. Creștinii nu-și mai pot trimit copiii la școală. Oare vrem asta și în România? Văd că ni se pregătește acest lucru deja. Vrem să se întoarcă copiii noștri de la școală și în loc să ne vorbească despre acordul subiectului cu predicatul să ne vorbească despre faptul că “profa” le-a spus băieților că e ok să se îndrăgostească și de Marinel în loc de Marinela și că pot să-și schimbe și genul dacă simt asta?

Dacă nu ne ridicăm în Numele lui Hristos să ne afirmăm credința chiar hotărât atunci ne vom săpa propriile catacombe, va trebui să ne retragem ușurel din societatea care va deveni pentru noi o corvoadă. Va trebui să închidem ochii și să strângem din dinți peste tot pe unde vom merge sau privi.

Chiar și lumea realizează nebunia spre care se îndreaptă, dar nu se mai poate opri, însă creștinii o pot face. Cei de la Daily Mail au postat un filmuleț cu niște oameni care se credeau cai și ponei. Se costumase în cai și se comportau ca atare spunând că asta îi eliberează. Lumea ne va spune curând că nu doar schimbarea genului e ok, ci și schimbarea speciei este ok. Adevărat că nebunul îl neagă pe Dumnezeu cum ne spune Scriptura. Doar nebunia e ce-i rămâne omului fără Dumnezeu!

Ridică-te și luptă pentru normalitate, dacă nu atunci sapă-ți “catacombele”. Dacă taci atunci pregătește-ți și retragerea din societate și nu glumesc când spun asta. Mai bine luptă cât ai timp decât să-ți iei în calcul retragerea undeva la țară sau în munți, ca să nu mai ai de a face cu spurcăciunea lumii. România încă poate fi salvată, învătământul încă este unul conservator în ceea ce privește familia. Să-l ținem așa! Fii vocal de fiecare dată când spurcăciunea apare la orizont!

Lenea noastră va naște monștrii care vor vâna prima oară creștinii care le stau în cale. Să nu plângeți atunci și să-L întrebați pe Dumnezeu “De ce?”, vi se va spune că ați tăcut când trebuia să vorbiți.

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1688524364529009/

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$2.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (21770 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: