ULTIMELE STIRI

Evenimentul Zilei: Susţinătorii familiei Bodnariu sunt CONTRAZIŞI chiar de Mişcarea Penticostală din Norvegia: “Nu este un caz de PERSECUŢIE religioasă”

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Ce e tulburator, nu e faptul ca reprezentantii Bisericilor Penticostale sustin ca nu e persecutie religioasa, desi denuntul a fost unul de indoctrinare radicala crestina, dar, ce e cel mai tulburator e faptul ca liderii bisericilor penticostale apara Barnevernetul. Prietenul nostru la Delight in Truth a avut mai multe conversatii cu jurnalisi norvegieni la Blogul ‘Delight in Truth’ si a scris mai multe editoriale aici – http://delightintruth.com/
Marius a subliniat faptul ca Barnevernetul au inlaturat in mod fin acuzatiile de indoctrinare crestina din dosar si a schimbat motivul la ‘rele tratamente’ si violenta impotriva copiilor. Desi Evenimentul Zilei vrea sa dea cursul evenimentelor, va reamintim ca Barnevernetul nu a raspuns de loc la nici o acuzatie si se joaca in spatele legii de confidentialitate. Deci, cum se poate pronunta media asupra motivului, daca avem doar spusele parintilor si partida opusa, Barnevernetul nu vrea/nu poate sa comenteze? Deci, Evenimentul Zilei nu a dezmintit absolut nimic. Adevarul este clar ca denuntul a fost despre indoctrinare radiala crestina, acesta a fost motivul pentru care fetele fam. Bodnariu au fost ridicate de la scoala si anchetate. Liderii penticostali ar putea fain frumos sa mearga la scoala sa vorbeasca cu directoarea care a facut denuntul si sa se lamureasca, daca ar vrea sa cunoasca adevarul!
Evenimentul Zilei a scris despre declaratiile liderilor bisericilor norvegiene aici:
RĂSTURNARE de situaţie. Susţinătorii familiei Bodnariu sunt CONTRAZIŞI chiar de Mişcarea Penticostală din Norvegia: “Nu este un caz de PERSECUŢIE religioasă”.
Nu se știe ce-au declarat copiii, cert e că ancheta socială a continuat şi ei n-au revenit acasă
La aproape trei luni de când Marius – inginer IT – și Ruth – asistentă medicală – au trăit cea mai traumatizantă experiență din viața lor, cei cinci copilași fiindu-le luați de Serviciul Social de Protecție a familiei din Norvegia, povestea este încă departe de a fi lămurită.
…coșmarul prin care trece familia Bodnariu a împărțit românii în două tabere: fără să mai aștepte rezultatul anchetei sociale – care va fi finalizată în februarie – o parte apără necondiționat familia, marșând, în mare, pe principiile mioritice „Bătaia este ruptă din Rai” și „Unde dă mama crește”.
Cealaltă parte are încredere în promtitudinea cu care au acționat autoritățile nordice, acuzând „urechelile” și „palmele la fund” administrate de soții Bodnariu propriilor copii, considerând aceste metode de educare perimate și dăunătoare.
În aceste trei luni, informațiile, opiniile, dezbaterile au curs necontenit, într-un ritm haotic. Pentru o mai bună înțelegere, Evenimentul Zilei vă prezintă astăzi un istoric reîmprospătat, curățat, pe cât posibil, de eratele și inexactitățile inerente.
 EVENIMENTUL ZILEI, citeste mai mult AICI
Pentru CLARITATE, redam aici COMUNICATUL de PRESA care clarifica detaliile cazului familiei BODNARIU:

PRECIZARI:

(1) Familia BODNARIU nu a AFIRMAT niciodata ca penticostalii sunt persecutati.

(2) Declaratiile familiei Bodnariu asupra detaliilor se gases in Comunicatul de mai jos

(3) Datorita regimului confidential stabilit de catre legislatia norvegiana, familiei Marius si Ruth Bodnariu nu ii este permis sa faca publice documente oficiale sau transcrieri

Sursa

https://rodiagnusdei.wordpress.com/
    

   

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28889 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: