ANUNTURI

Florin Ianovici si Daniel Bodnariu merg la Parlament, la Comisia pentru românii din diaspora

familie-bodnariu-norvegia-3La încheierea zilei de post, în biserică, am fost întrebat printr-un bilet, de ce nu îndemn credincioșii să picheteze ambasada Norvegiei în semn de protest pentru abuzul asupra familiei Bodnariu.

Răspunsul meu este acesta: eu nu am primit mandat să pichetez ambasade sau să ies în stradă pentru a protesta. Un slujitor al lui Dumnezeu, pastor, are rolul de a hrăni, veghea și zidi trupul lui Hristos. Nu am chemare să mobilizez credincioșii la asemenea acțiuni și nu am autoritatea să o fac.

De la începutul acestui necaz am chemat credincioșii la post și rugăciune și peste 100 de oameni, împărțiți pe fiecare zi a săptămânii s-au angajat să susțină și cazul familiei Bodnariu. Mă simt depășit și neputincios la gândul de a mobiliza oamenii la demonstrații, chiar civilizate, dar mă simt foarte încrezător să îndemn credincioșii să caute fața lui Dumnezeu.

Am lucrat ani de zile ca avocat, fac parte din diferite comisii – inclusiv cea de protecție a drepturilor copilului, de peste 11 ani – și cunosc diplomația care ascunde disprețul autorităților față de cei ce sunt credincioși. De ce să vin înaintea celor care mă disprețuiesc și care nu mă ascultă și care nu vor face nimic, când pot să vin înaintea Împăratului Isus Hristos, care vrea să îmi asculte glasul rugăciunii, care mă iubește și care poate schimba vremuri, decizii și autorități?

Pentru câteva momente mi-am imaginat cum aș fi eu cu credincoșii bisericii, în față ambasadei Norvegiei, demonstrând civilizat cu pancarde. Sentimentul pe care l-am încercat a fost unul de rușine. Mi-am amintit mai apoi de focul rugăciunii din această seară, de la biserica Betel, care ardea pentru familia Bodnariu și m-am simțit demn și încrezător. Așa că aleg cămăruța și nu strada.

Vom face tot ce ne stă în putință pentru a apela la căile legale. Mâine, împreună cu Daniel Bodnariu vom merge la Parlament, la Comisia pentru românii din diaspora, pentru a prezenta cazul și a cere suport. Am semnat petiția online în sprijinul familiei Bodnariu. Vom fi alături și material în tot necazul lor, dacă va fi nevoie. Suntem zi de zi în post și rugăciune. Toate acestea le pot face și trebuie făcute.

Dar în stradă eu nu pot ieși pentru că îmi e rușine ca nu cumva oamenii să creadă că mâna lui Dumnezeu este prea scurtă ca să izbăvească. Nu judec lucrurile pentru alții, ci pentru mine.

Tot ce am scris este un punct de vedere personal, pe o pagină personală, dar răspunderea mi-o asum public.

page

Florin Ianovici

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Imi puteti scrie nr de tel al fam Budnariu? Un avocat va lua legatura cu ei . Va incerca sa- i ajute !
  Tel meu: 004792802292 Roxana

 2. Toate caile “legale”,umane ,sint ilegale in fata DOMNULUI ISUS.Ce sa-r fi intimplat daca Moise ar fi venit la faraon si ar fi lucrat dupa sistemul legal al egiptului?Noi ce-i care slujim in adevar DOMNULUI avem obligatia sa luptam impotriva tuturor legilor care nu au nimic comun cu legile pe care DOMNUL ni le-a dat.Daca s-ar fi vegeat la aceasta astazi am fi fost cu totul altfel.
  DOMNUL sa aiba mila de noi.Amin.

 3. Nu am stiut că sunt împotriviri referitor la iesirea în strada pentru a atrage atenția asupra cestui caz dezastruos al familia Butnariu (pe care Ii susțin de la primele știri) dar și pentru biserica lui Dumnezeu -creștină! Dacă acum nu se va iesi în strada, lucrurile se vor complica în defavoarea noastră a creștinilor pe tot globul! Mi-am adus aminte acum de femeile ce ieșeau si-și lăudau eroii în cântece de timpane, dansând ca niște soli ai vicroriei Fac un apel sufletesc de mamă, bunică , celor din Washington și împrejurimi, a celor care-și permit financiar și au timp la dispoziție, acelor care pot demonstra în orice colț de țară și lume!
  -Nu ratați ocazia să fiți sfinți!
  Acum este șansa ta sa-ți demonstrezi apartenența și dragostea față de Dumenzeu și să-ți dovedești iubirea față de aproapele !
  Prin atitudinea creștinilor acum se poate solidifica o carte de vizită internaționala față de cei ce-s zic ;LEGE!

 4. Rusine??Da,e mult mai usor sa fii pocait in ascuns,decat in vazul tuturor,A fost pentru unii o rusine si in timpul comunismului sa isi recunoasca credinta si le-a fost mult mai usor.De ce sa stie lumea intreaga ca suntem impotriva pacatuluisi a nedreptatii(desi,e un lucru legal si onorabil)???Parca ati inteles ca “incredintarea”primita sa o tineti pentru d-voastra,NU sa o impartasiti si altora,influentandu-i,astfel!

 5. Dezamagitor ca indemnati la pasivitate, Florin Ianovici. Aseara discutam cu sotul meu despre cum ne-am putea deplasa cu autocarele la Bucuresti,noi care locuim in Cluj, mai ales ca multi nu suntem liberi decat sambata si duminica. Nici nu imi inchipuiam ca bucurestenii crestini nu se vor mobiliza toti. Acest oribil serviciu de “Protectie a copilului” ( al carei actiuni satanice sunt asa vizible in tarile scandinave, dar vor fi in curand si in Romania) face parte din planul mondialist de distrugere a famililor, alaturi de palnul de distrugere a identitatii nationale (ex. invazia islamica provocata). Natiunile si familile stau in calea pregatirii terenului pentru Liderul Mondial. Dau un scurt citat din acest plan mondialist pus pe hartie in 1967 ( dar conceput pe la 1900): “Birourile de Protecţie a Copilăriei” trebuie să fie investite cu o autoritate legală absolută. Ele trebuie să fie în măsură ca, după bunul lor plac, dar întotdeauna sub pretextul protejării copiilor, să-i poată retrage pe aceştia din mediile lor familiale originale şi să-i plaseze în medii familiale străine sau în centre guvernamentale deja atrase spre principiile noastre mondialiste şi religioase. Astfel, în consecinţă se va realiza spargerea definitivă a „Celulei Familiale Occidentale”. Secrete din acest plan izavorat din adancimile iadului au scapat si au fost publicate in Protocoalele de la Toronto de Serge Monaste (ziarit canadian asasinat dupa ce le-a publicat). Cartea, o mica brosura publicata si in Romania, o puteti gasi in linkul de mai jos. Cititi si vedeti cum se potriveste ca o manusa la ceea ce se intampla azi. https://saccsiv.wordpress.com/…/protocolul-de-la-toronto/. Aici despre ticalosii de la Protectia copiilor din Norvegia: https://marianagoron.wordpress.com/2015/12/09/cat-de-periculoasa-poate-fi-protectia-copilului-din-norvegia/

 6. Practic dvs. spune-ti ca alegeti sa stati ascuns ca va este rusine. Foarte tare! Si uceniti stateau ascunsi in camaruta de sus pana a venit peste Duhul Sfant, apoi au iesit sa isi marturiseasca public credinta.Poate ca si dvs aveti nevoie de Duhul lui Dumnezeu. Eu cred ca iesind in strada nu iesim doar pentru aceasta familie, iesim ca sa ne marturisim valorile si credinta noastra. Si protestul este o cale legala. Nu e de mirare ca avem biserici care au construit ziduri iar credinciosii stau ascunsi in ele. Cum sunt pastorii este si turma.

 7. Super tare! Practic spune-ti ca alegeti sa stati ascuns de rusine. Asa stateau si ucenicii in camaruta de sus, pana s-a coborat Duhul Sfant. Poate in camaruta unde stati ascuns cereti si Duhul lui Dumnezeu. Si protestul este un instrument legal nu doar ce faceti dvs., actiuni inutile. Este o oportunitate sa iesim in strada nu doar pentru aceasta familile ci sa ne marturisim valorile si credinta. Nu e de mirare ca avem credinciosi care au construit ziduri si nu au nici o reactie fata de nedreptatea din jur si fata de stricaciunea societatii. Cum sunt pastorii asa este si turma!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: