EDITORIALE

Slujitori ai amvoanelor, DE CE NU STRIGATI IMPOTRIVA ACESTOR ALTARE SATANICE?

BIBLIAOare de ce sunt unii slujitori ai AMVOANELOR care ne invata insistent de la amvoane sa nu cumva sa spunem ceva despre cei din Colectiv, despre care unii cred ca ar fi chiar niste ingeri nevinovati?
Eu cred ca cei din Colectiv erau clar in legaturi satanice, cel putin unii dintre ei, inclusiv trupa care canta – vezi semnele ce le faceau, simbolurile lor, videoclipul cu dragonul care isi inghite coada, semn satanic clar, etc, etc.
Dar noua ni se cere insistent sa NU CUMVA SA STRIGAM IMPOTRIVA ALTARULUI LUI BAAL !!
DE CE ???
Dar voi, slujitori ai amvoanelor, DE CE NU STRIGATI IMPOTRIVA ACESTOR ALTARE SATANICE?
DE CE?
Acei tineri isi bateau joc de Dumnezeu, se jucau cu cel rau si chiar se inchinau satanei, iar slujitorii Bisericilor se intrec sa dea tot felul de comunicate aiuristice, care mai de care mai limbaj de lemn fara nicio valoare.
N-am vazut in niciun comunicat cuvintele: PACAT, IERTARE, POCAINTA, CRISTOS !!
Spunea John McArthur: cea mai mare dovada de dragoste crestineasca pentru homosexuali este sa le spunem ca vor ajunge in iadul vesnic.
As face aceeasi paralela aici, si le-as spune tuturor celor ramasi in viata dupa Colectiv si familiilor celor decedati: NU MERGETI PE CALEA CELUI RAU pe care au mers cei pe care ii plangeti azi, si pentru care plangem si noi impreuna cu voi si ne rugam pentru voi.
Va iubim, ne pasa de voi, ne este mila de voi, si NU din rautate va spunem ca tot ce are atingere cu cel rau se sfarseste… RAU !!!!
Va spunem aceste lucruri din bunatate si pentru ca va iubim cu dragostea lui Cristos !!
De ce niciun slujitor al Bisericii nu s-a dus in fatza la Colectiv inaintea tragediei sa strige impotriva acelui altar satanic, iar acum ne invata sa NU ZICEM NIMENI NIMIC !!
Dar de ce nu au iesit acesti slujitori pe strazile oraselor si satelor sa strige: POCAINTA, POCAINTA, POCAINTA ???

As vrea sa mai vad NEBUNI PENTRU CRISTOS, strigand in toata Romania: Oameni buni, lipiti-va de Cristos, nasteti-va din nou si cereti-va iertare pentru pacatele voastre !!

Doamne, ai mila !!
Doamne, Tu esti sfant si drept, si plin de bunatate.
Dar nicidecum nu ingadui ca cineva sa-si bata joc de Tine.
Doamne, ai mila de toti cei care sufera acum cumplit si de familiille lor, si da-le harul POCAINTEI si al intoarcerii la TINE, VINDECATORULE SI SIGURULE DUMNEZEU VIU SI ADEVARAT, ACUM SI-N VECII VECILOR, amin !

Ioan Ciobota

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

 1. De ce? Pentru ca pe cei de afara ii judeca Domnul! Pentru ca ne-am invatat sa-i trimitem in iad pe cei ce nu sunt evanghelici! Pentru ca nu stii daca sunt chiar satanisti sau doar iubesc muzica rok sau heavy metal. Ceea ce stii sunt stiri aparute prin presa. Le-ai verificat daca sunt autentice? Pana acum nu s-a stiut ca acolo s-au derulat procesiuni satanice? Pentru ca avem in bisericile noastre suficient de multi pierduti. Oameni care mint, fura, insala, sunt prin tribunale, oameni avizi de functii, oameni care traiesc in adulter, oameni care nu iarta, barbati tineri si nu numai care sunt dependenti de pornogragie, jocuri de noroc, masturbare, pastori ipocriti, avari, curvari etc. Pentru ca nu le-ai spus nimic despre Dumnezeu. Penru ca si daca le-ai fi spus, Judecatorul e Dumnezeu. Nici un slujitor nu a spus ca muzica de acolo si ceea ce a fost e bun. Era vorba strict de persoanele respective. Cum abordezi situatia, problema. Daca nu reusim sa condamnam drastic si categoric pacatul, dar sa iubim pacatosul, atunci suntem exact ca fariseii care au prins-o pe femeie in timp ce savarsea adulterul. Auzi sa o prinda exact la timp. Domnul Isus i-a spus sa nu mai pacatuiasca, dar i-a oferit solutia, mantuirea de care avea atat de multa nevoie. Tu ce ai facut pentru cei e la colectiv? Tinerii nostrii sunt pierduti in biserici si noi murim de dorinta de a arunca cu pietre in cei de la colectiv. Sa ne trezim din ipocrizie si sa fim sare si lumina cum ne vrea Domnul nu cum vrem noi. Acel ”satanist” dupa parerea unor neavizati, Adrian Rugina, ranit fiind, a murit salvand cel putin 10 vieti. Tu ai intra in foc sa stii ca mori? Nici n-ai idee cum e sa mori ars de viu. E usor din fata calculatorului sa vorbesti. In rest numai de bine si atentie! E posibil sa ia foc vrei biserica de-a sfantocilor evnaghelici, oare cati vor mere in rai?

 2. Nu ştiu ce cunoşti sau cât cunoşti despre muzica rock. Nu are importanţă. Pot doar să te informez că nu toată această muzică este de nuanţă satanistă. Indiferent ce ar fi, copilul lui Dumnezeu nu aruncă cu vorbele fără înţelepciune. Nu este corect să afirmi că cei care s-au adunat acolo sunt toţi satanişti, deoarece unii au venit să filmeze, ei fiind reporteri, alţii au fost invitaţi pentru prima dată etc. Toţi erau şi mai sunt creaţia Domnului nostru. Datoria noastră nu este să aruncăm cu bolovani spre ei , ci cu rugăciuni spre cer. Din câte ştiu eu, chiar dacă ar fi fost satanişti…pe Isus l-a interesat şi această categorie, căci pe mulţi îndrăciţi i-a eliberat…parcă scrie prin evanghelii, nu-i aşa? Cine ne dă voie nouă să-i blestemăm şi să-i judecăm? Dacă suntem fii ai Luminii, unde ne este Dragostea? Oare Isus, Domnul meu nu a murit şi pentru aceştia? Dacă nici lşa noi nu străluceşte iubirea lui Dumnezeu, unde s-o caute cei din întuneric? Pemine mă doare fizic cei care sunt arşi de vii şi se luptă prin spitale…mă rog pentru ca ei să fie cercetaţi , mântuiţi şi primiţi acasă…Mă mai rog şi pentru familiile lor atât de greu încercate, ca prin ce s-a întâmplat ei să fie cercetaţi şi să-l caute pe Dumnezeu. După ce am citit această “predică” nu mă mai miră atrocităţile ce s-au întâmplat în evul mediu, dar nici crimele ce se fac de dragul lui Alah, de către islamişti…Oare de ce unii creştini au tendinţa să îi ocupe locul lui Hristos la judecată?
  Doamne iartă-ne şi toarnă dragostea Ta în noi.
  „Pentru că Fiul omului a venit să caute şi să mântuiască ce era pierdut” (Luca 19:10).
  Amin.

 3. Deci, n-ai cum! N-ai cu cine!

  Asa spun invataturile: “Sa-ti ocaresti aproapele?!”. De ce ii judeci pe ceilalti, Tu, cel fara de pacat?

  Unde au vazut pacatosi, Cristos si urmasii sai, s-au dus sa-i acuze (sa-i arate cu degetu’) de cele fara de lege. Tot asa, “slujitori ai amvoanelor” (citez: Ioan Ciobota) au fost nerespectuosi fata de invatatura. Nu s-au dus sa-i arate cu degetul si sa-i ocarasca. Au pacatuit rugandu-se pentru “cei… in legaturi satanice” (citez: Ioan Ciobota), pentru binele celor care au luat-o pe cai gresite.

  “Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti”, parca asa suna indrumarea venita de la Cristos.

  Exact cum spui ca spune “John McArthur”, asa a spus Cristos (cu ura): “Esti pacatos. You’re fucked, mai baiatule! You’re going to hell!” ? A facut asta fara sa mentioneze ca “fiecare va fii judecat dupa faptele sale”, acceptand ca exista oameni care au luat-o pe cai gresite (fara suparare).

  Ce le-ai spune tuturor, celor ramasi in viata dupa Colectiv si familiilor celor decedati, care sunt gay?
  You’re fucked! N-ati scapat! Va paste “iadul vesnic”! Le-ai spune asta, dand dovada de “dragoste crestineasca pentru homosexuali” (citez: Ioan Ciobota).

  “Doamne… nicidecum nu ingadui ca cineva sa-si bata joc de Tine.” (citez: Ioan Ciobota)
  Doamne, nu Te lasa mai prejos! Nu Te poti lasa calcat asa in picioare, doar esti Atotputernic. Marea masii de orgoliu! Cel Atotputernic (are nevoie de a) impune respect. In acelasi fel, ne respecta libera alegere.
  Ce entitate puternica are nevoie de a impune respect?

  Din postare, pare ca esti un “hater” fata de cei pacatosi, “urmas” al lui Dumnezeu.
  Of, of… In dorinta de a fi un bun credincios, ajungi sa calci in picioare invataturile pe care ni le ofera Dumnezeu. Inainte sa tragi cu mitraliera in cei din jur, uita-te la tine prima data. Vezi ce problema ai cu acceptarea celor (pacatosi) din jur (de tragi cu mitraliera in ei). Acceptarea vine din intelegere. Intelegerea vine din cunoastere. Cunoasterea vine din educatie. Continua sa studiezi si sa cauti adevarul. Scoate capul din cutiuta aia mica, de unde crezi ca le cunosti pe toate. Asculta! Asculta ce au ceilalti de spus.

  Referitor la “cei din Colectiv” care “erau clar in legaturi satanice” (citez: Ioan Ciobota), cu siguranta s-au dus acolo ca “sa scandeze impotriva lui Dumnezeu”, nu “sa se distreze”. Inca sunt in dilema cum ti-ai dat seama ca “erau clar in legaturi satanice” (citez: Ioan Ciobota). Mai stii, poate am dat peste un expert in ritualuri satanice. Din moment ce le cunosti asa bine si esti ferm convins ca nu gresesti.

 4. foarte adevarat si bine spus , fii lui Dumnezeu se feresc sa spuna adevarul .

 5. UNI COMFUNDA MINTUIREA CU SLUJIREA ADEVARATA INAINTEA LUI DUMNEZEU VASI INTREBA CEVA PE VOI TOTI CARE PASTORITI BISERICILE DOMNULUI DACA CREDETI VOI CU ADEVARAT CACI EXISTA DUMNEZEU

 6. De ce nu ai dat drumul la comentariul meu? Nu ţi-a fost pe plac adevărul spus franj? Mi-e silă de aşa zişii credincioşi care se bat cu pumnul în piept….

 7. Imi pare rau pentru cel ce a scris acest articol. 🙁
  Dar eu si tu oare cu ce suntem mai buni decat cei ce au murit acolo?

  Luca 13
  1. În vremea aceea au venit unii şi au istorisit lui Isus ce se întâmplase unor galileeni, al căror sânge îl amestecase Pilat cu jertfele lor.
  2. “Credeţi voi”, le-a răspuns Isus, “că aceşti galileeni au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi galileeni, pentru că au păţit astfel?
  3. Eu vă spun: nu; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.
  4. Sau acei optsprezece inşi, peste care a căzut turnul din Siloam şi i-a omorât, credeţi că au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi oameni care locuiau în Ierusalim?
  5. Eu vă spun: nu; ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.”

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: