EDITORIALE

Devotional – Recolta este gata acum

Apostolul Pavel ne spune că am fost chemați de Dumnezeu să alergăm o cursă. Petru face referire la această cursă, de asemenea, atunci când ne spune să ne încingem coapsele minții noastre (vezi 1Petru 1:13). El spune că trebuie să ne pregătim pentru alergare, întărindându-ne credința și încrederea în Domnul.

Cu toții avem o chemare cerească scrisă de Dumnezeu. Poate că Duhul Sfânt ți-a dăruit o viziune privind care este chemarea ta. Dar probabil că există un mare decalaj între chemarea ta cea mai înaltă și împlinirea ei. Uneori, acest decalaj vă poate provoca disperare și acesta este motivul pentru care Pavel ne avertizează privind gândirea – pentru a ne aminti un anumit adevăr despre Dumnezeu.

Dumnezeu dorește să Își arate puterea celor ale căror inimi sunt complet ale Lui. În acest moment s-ar putea să te afli în confuzie. Cu toate acestea, Dumnezeu spune că puteți face mai mult decât cei care aparent au totul: „Se poate să credeți că nu aveți cele necesare, însă nu aveți nevoie de resursele lumii. Dacă veți avea încredere în Mine pentru a-Mi îndeplini scopul în viețile voastre, veți vedea că se va împlini mai repede decât vă puteți imagina. Îl voi îndeplini cu mai multă putere, cu mai multă autoritate și voi fi glorificat prin viețile voastre”.

Dumnezeu vrea să Se îngrijească de tine prin ceea ce tu nu poți găsi de unul singur. Într‑adevăr, Isus ne spune că Tatăl dorește să ne dubleze recolta. În Ioan 4:35, Isus și  ucenicii Săi treceau pe lângă niște câmpuri de cereale. El a arătat înspre acestea și le-a spus ucenicilor Săi: „Iată, Eu vă spun: ridicaţi-vă ochii şi priviţi holdele care sunt albe acum, gata pentru seceriş”. Ridicați-vă privirea fiindcă recolta este gata chiar acum.

Lecția lui Isus privind câmpurile de recoltă declară tuturor celor care Îl urmează: „Acum este timpul!” El spune: „Nu există nicio așteptare în Împărăția Mea, așa că nu lăsați nici o scuză să vă abată. Acum este momentul să mă urmezi și să-ți parcurgi alergarea fără vreo ezitare!“

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: