EDITORIALE

ZIUA ÎN CARE VOM MURI… ȘI AU MURIT…  „The Day We Die”. se cânta la momentul declanșării incendiului. 27 de morți si zeci de răniți.


Știu că o să fiu certat zdravăn, dar nu pot ignora câteva legături care sunt evidente. Au murit astă noapte în București niște copii, iar alții sunt prăjiți rău de tot și asta e tragic e groaznic, nu putem face nimic altceva decât să învățăm. Să ajungi doar o lecție, asta într-un caz fericit, este dramă. Să fie uciși 27 de tineri, și cine știe dacă nu mai pleacă unii, e trist și dramatic.
Totuși, prea se leagă cu o dimensiune spirituală acest incident. Iertată-mi fie bănuiala, dar dracii nu erau deloc lipsă de la un asemenea eveniment. Formația Goodbye To Gravity își lansa albumul „Mantras of War” în Club Colectiv, una din piese numindu-se „The Day We Die”. Unii martori susțin că tocmai acea piesă se cânta la momentul declanșării incendiului.

Vom putea să refuzăm o asemenea ipoteză, vom alege să refuzăm că e o putere demonică acolo. Vom putea alege să credem că e doar o conjunctură nefericită, realitatea este că dimensiunea spirituală a incidentului nu poate fi ignorată. Voi rămâne cu gândul că „dracu i-a luat din viață pe acei copii”.

Treziți-vă tineri la realitate, treziți-vă părinți. Avem nevoie de Dumnezeu nu de draci, demoni și sărbătorile în cinstea lor. Cântăm despre moarte, cântăm despre sânge, despre groază și nu cântăm ca să plângem, ci ne închinăm prin cântecele noastre. Credem că e artă vorbitul și cântatul pe teme de moarte, dar nu e deloc artă. Le aducem copiii ca jertfă, ne jertfim copiii pe altarele lor. Dumnezeu plânge din cauza asta, Isus a murit pentru salvarea noastră și noi ne jertfim pentru draci. Oare vom înțelege vreodată că Dumnezeu e real și că avem nevoie de El?
Doamne, mângâie pe cei rămași, vindecă pe cei arși și învață-ne că nu e de joacă cu dracii.
goodbyealbumFormația avea azi, pe 31 chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: „Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!”                          Scris de Teofil Gavrila Sursa http://www.filu.ro/2015/10/azi-vom-muri/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

15 Comments

 1. Dacă spunem că nu putem face nimic in situația asta, nu suntem mai buni ca ei. Putem să privim cu inimi strânse la destinul lor tragic si să ne rugăm pentru familiile celor care au murit si pentru cei ce se zbat intre viată si moarte. In situatii dramatice prin care oamenii trec, e bine să avem un vocabular adecvat, dovedind compasiune. Ca să FIM cum ne NUMIM, crestini, urmasi ai lui Cristos. Să aibă Dumnezeu milă de noi, ca nu stim ce ne așteaptă in ziua de mâine

 2. Bine ca bradul de Crăciun si Mos Crăciun nu sunt caractere si semne “satanice”… care precum Halloweenul a fost împrumutat din alte culturi si practic nu are nici o legătură cu Dumnezeu, dar nici cu Dracu .
  Cat despre faptul că a cânta despre moarte nu e artă, am o întrebare: Ai auzitde Bacovia? De fapt, de simbolism in general… Da este artă, prin arta iti exprimi sentimentele, gandurile, trairile.
  Ma rog, cred ca ma lupt cu morile de vant sa va spun ca rock/ metal nu are legatura satanismul, pe un site ce se numește crestintotal.ro . Cel puțin am încercat.

  Good bye!

 3. Tu creștinule, când înveți să nu mai arunci cu piatră? Când înțelegi ca nu tu ești cel potrivit să judeci?

 4. Bine ca bradul de Crăciun si Mos Crăciun nu sunt caractere si semne “satanice”… care precum Halloweenul a fost împrumutat din alte culturi si practic nu are nici o legătură cu Dumnezeu, dar nici cu Dracu .
  Cat despre faptul că a cânta despre moarte nu e artă, am o întrebare: Ai auzitde Bacovia? De fapt, de simbolism in general… Da este artă, prin arta iti exprimi sentimentele, gandurile, trairile.
  Ma rog, cred ca ma lupt cu morile de vant sa va spun ca rock/ metal nu are legatura satanismul, pe un site ce se numește crestintotal.ro . Cel puțin am încercat.

  Good bye!

 5. „9. Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
  10. va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  11. Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei!
  12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus.” ”
  (Apocalipsa 14:9-12)
  Îmi pare rău pentru viețile care s-au pierdut. Îmi pare rău, dar nu pot avea foarte multă compasiune știind bine cui se închinau în felul acesta. Satan a venit și și-a luat jertfa pe care ei înșiși i-au adus-o. Dar o mare doză de vină o au și părinții. Tu, ca părinte, cum de poți dormi liniștit noaptea în patul tău când nu știi pe unde hălăduiește și ce face copilul tău? Cum poți fi liniștit? Dumnezeu să-i ierte pe cei rămași în viață pentru lipsa lor de veghere și pe părinți pentru neglijența crasă de care dau dovadă în ceea ce-i privește pe propriii lor copii!

 6. Am avut o perioada cand ascultam rock si intr’adevar veneau si gandurile negre. Acum ascult doar chill & relax music. Simti cum te calmeaza, iti da o buna dispozitie si privesti viata mult mai frumoasa.

 7. E mult mai ușor sa pui sare pe răni, nu? Oamenii aceștia au nevoie de compasiune si rugăciunile noatre, nu de critica si arătat cu degetul.
  Întrebare. Dacă ai avea ocazia sa vorbești cu mama băiatului de 16 ani care a murit, dacă ai vedea-o cu inima zdrobită si duhul copleșit de durere, i-ai arunca acest gunoi in fata? Ce ar spune Dumnezeu? Biblia spune ca El este aproape de cei cu inima ranita, nu ca le striga in fata despre draci si pedepse. Bunătatea lui Dumnezeu îndeamnă oamenii sa își îndrepte inima spre El, nu frica de draci.
  Rușine! Oamenii vor cunoaște ca ești creștin după dragostea pe care le-o arați. Nu văd dragoste in articolul asta, si îmi plânge inima in mine pentru cei afectați de acest dezastru.

 8. Nu ai nici un respect pentru cei aflați acolo, pentru rudele îndurerate a celor răniți sau decedați.
  Au și așa de îndurat multe, mai se ivește și câte un fanatic ca ține care le ține “morală”. Dacă dorești să ajuți omenirea, e suficient să nu mai ai gânduri negative, de niciunfel față de aproapele tău, nu judeca, roaga-te, gândește pozitiv.

 9. Si voi chiar credeti asa ceva? A fost coincidenta atata tot..putea sa se intample asa ceva si la alte concerte doar ca asa spusi crestini cred ca e vina celor care asculta rock ca ei sunt satanisti..acele persoane care asculta rock sunt mult mai civilizati decat crestinii cei destepti care cred in serpi vorbitoare si un mos care de sus hotaraste sa omoare 29 de oameni care au mers pentru a sarbatori o lansare de album.

 10. Aşa. Am înţeles, eşti deştept, ştii perfect ce vrea să zică Dumnezeu. Dar, ca om, poate ca părinte, ai fost acolo să ajuţi? Du-te acolo şi fii om, că vorbele nu sunt bune de pansament, de medicamente, de hrană şi apă. N-o să fii certat, simboluri şi alte chestii poţi căuta după ce trece răul, o să-i judece Dumnezeul tău pe cei morţi sau care s-au abătut de la calea cea bună, iar pe tine pentru că, în loc să ajuţi, stai ca boul pe net şi mănânci căcat când ţara arde. Vai de căpăţânile voastre goale care distrug creştinismul şi ideea de dumnezeu!

 11. Domnul sa aiba in PAZA LUI pe cei ce se lupta inca sa traiasca.Sa ALINE durerea mamelor care si-au pierdut copii.Iar noi sa ne rugam si sa nu judecam.Sa stim sa fim cu adevarat,asa cum scrie BIBLIA ,sa suferim cu cei ce sufera.Dumnezeu sa aiba MILA si INDURARE.

 12. Suntem in 2015 si dam vina pe Halloween, Satana, muzica rock pentru cele intamplate ieri seara. Mentalitate manelista tipic romaneasca. Bine ca pizdele lui Capatos nu sunt ”satanice” si 90% din muzica romaneasca mainstream difuzata la TV in tara asta bazata pe tzatze si buci.

 13. Ati citit versurile melodiei inaine sa emiteti ipoteza asta lipsita de umanitate? Era un concert, pur si simplu. Erau oameni inteligenti, cu familii, oameni buni; pe langa asta, doi au murit salvand vieti. Oti avea ceva urmaitori, dar va garantez ca pierdeti teren vazand cu ochii.

 14. Ai pus punctul pe i , Teofil !
  Oamenii maturi cat si tinerii sunt sunt tot mai departe de Dumnezeul cel Preainalt , dedandu-se la tot felul de mascari supranumite Distractie
  Sunt tot mai convins ca demonul distractiei se foloseste de acesti tineri ignoranti , si ii sacrifica cu insusi acordul lor !!!
  Cruci intoarse, mana ridicata cu degetele mic si aratator (simbol satanic) , semiobscuritatea locurilor in care au loc “petrecerile”, mesajul textelor de-a dreptul satanic in majoritatea “pieselor” , si multe alte asemenea , fac ca tinerii nostrii sa mearga cu ochii inchisi in bratele larg deschise ale printului intunericului.
  Oameni buni , si in special tinerilor : atentie MARE la simbolistica gesturilor si la mesajele cantecelor pe care le ascultati !!
  Ma intreb cum poate un om intreg la minte sa asculte un cantec cu mesajul mortii in prim plan , si sa simta desfatare si multumire in suflet in acelasi timp…?
  In loc sa traiasca viata simplu si frumos , cu dragoste si in spiritul adevarului , tinerii prefera adrenalina nascuta din biciuirea simturilor si chinul psihic la care singuri se supun.

  Doamne IIsuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, lumineaza mintea sufletul si inima poporului roman. Amin !!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: