ULTIMELE STIRI

Hristos face un nume bun

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


BIBLIAMai mult face un nume bun decât untdelemnul mirositor deoarece numele bun rămâne, untdelemnul se termină. Se termină și e înlocuit. Numele bun nu se uită și nu poate fi înlocuit. Nu poate fi înlocuit pentru că e diferit. E diferit și are farmec. Nu degeaba zice Biblia că farmecul unui om este bunătatea lui. Iar dacă ne uităm cu băgare de seamă, vedem că toți oamenii lui Dumnezeu, fie că au fost mari, mici, sănătoși, bolnavi, bogați sau săraci, cu toții au fost ființe care au lăsat ceva din Dumnezeu și-au avut un nume bun care și astăzi, după sute și mii de ani, le este pomenit.

Numele bun are farmec și rămâne în memoria multora. Rămâne scris în memoria familiei. În memoria bisericii, a școlii, a spitalului… și chiar a lumii. Rămâne scris pe crucea de la mormânt, dar mai important ca toate, rămâne scris în Cartea Vieții.

Mai mult face ziua morții decât ziua nașterii pentru că ziua nașterii dă suflare unei vieți trecătoare cu dureri și cu lacrimi. Ziua morții, în schimb, dă suflare unei vieți veșnice, inundată de bucurii și împliniri fără sfârșit. Importantă, scumpă și dragă este înaintea Domnului moartea celor iubiți de El!

Lăsă ceva bun în urma vieții trăite aici. Un nume bun. O inimă bună. O viață bună și exemplară. O istorie a vieții plină de culoare care să arate calea spre Cer. Cu zâmbete, cu plânsete, cu văi și munți. Încurajări, eșecuri, relații sănătoase, oameni sfinți, cuvinte vindecătoare. Suflete binecuvântate, mântuite și iertate. Ceva adevărat, de un miros bun și plăcut. Ceva de povestit copiilor, nepoților, prietenilor, vecinilor, dușmanilor și celor care vor veni din spate.

Purtați cu voi și untdelemnul mirositor. Nu-l neglijați. Împrăștiați-l că e nevoie. Străbateți timpul de până acum și ocoliți-l. Numărați-vă bine zilele, priviți tot ceea ce ați construit și cercetați ce este bun, ca să aveți ce spune la fiecare colț de stradă.

Mai mult face un nume bun pentru că Hristos, care l-a făcut bun, e sursa și originalul bunătății!

Mario Bîc

http://www.ciresarii.ro

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27805 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: